Wat wordt de nieuwe toekomst van de voormalige Ford garage in Roermond?

ine

Al enige jaren heeft Wonen Limburg de locatie van voormalige Ford garage in eigendom. In eerste aanleg was het plan om hier woningen te ontwikkelen. Door de veranderende marktomstandigheden zoeken we een andere bestemming.

de graasj

Maatschappelijke bestemming

Voor de invulling van de locatie zijn we de samenwerking aangegaan met Rendiz en PSW. Met deze partijen hebben we eerder al op andere locaties succesvol invulling gegeven aan bestaand of nieuw vastgoed. We verwachten dan ook met deze partijen de oude garage een bruisend nieuw leven te kunnen geven. De naam is er al: De Graasj.


De organisaties Rendiz  en PSW hebben in de afgelopen periode eerste ideeën voor een toekomstige functie in De Graasj uitgewerkt. Tijdens een informatieavond op 14 juli leggen ze deze ideeën voor aan de buurtbewoners. Uiteraard zijn ook wensen of suggesties uit de buurt van harte welkom.

Op dinsdag 14 juli van 19.00 tot 20.00 uur zijn de omwonenden welkom om mee te praten over de toekomst van deze mooie binnenstadslocatie. Graag tot ziens op de Knevelsgraafstraat 21 in Roermond. De avond is enkel bedoeld voor de  omwonenden. Zij hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Uitgelicht

Zoeken