Website Stichting Huurdersraad Wonen Limburg online

ine

Regelmatig hebben we overleg met de vier regionale huurdersorganisaties, een van de belangrijkste vormen van huurdersparticipatie.

website huurdersraad

 

Dit overleg is per 1 juli 2015 nog beter georganiseerd via de nieuw opgerichte Stichting Huurdersraad Wonen Limburg. Deze Huurdersraad ondersteunt de regionale huurdersorganisaties in hun overleg met Wonen Limburg en versterkt daarmee de positie van onze huurders.

Gefeliciteerd

Sinds kort is de website van de Stichting Huurdersraad Wonen Limburg online. We feliciteren de Huurdersraad met hun prachtige website. Neem eens een kijkje op www.huurdersraad-wl.nl.

Ieder op zijn eigen manier

Om onze dienstverlening optimaal te houden, horen we graag wat er speelt bij onze huurders. We vinden het belangrijk dat onze huurders en de bewoners in de wijk actief invloed uitoefenen op ons beleid. Dat kan door een functie te bekleden in een huurdersorganisatie, maar ook op andere manieren. Bijvoorbeeld via rechtstreekse enquêtes en deelnemen aan digitale panels, gespreksgroepen en projecten. U kunt zich opgeven via Mijn Wonen Limburg of aanmelden via ons WoonAdviesTeam, telefoon 0800-1881. Iedereen mag op zijn eigen manier meedoen.

Uitgelicht

Zoeken