Welkom 1 oktober op de Wonen Limburg Dag!

Ingrid Bekker

Wonen Limburg zet vol in op huurdersparticipatie. Daarom zoeken we huurders die met ons willen meedenken. Dit doen we met de Huurdersraad, maar ook op minder formele momenten hebben we graag waardevolle gesprekken met onze huurders. Daarom organiseren wij donderdag 1 oktober de eerste Wonen Limburg Dag.

Wonen Limburg Dag op 1 oktober voor alle huurders

Voor ons als corporatie is het cruciaal te weten wat er leeft bij huurders en hoe zij over bepaalde zaken denken. Zo kunnen we onze dienstverlening en beleid steeds weer verbeteren.

Gevarieerd programma op de Wonen Limburg Dag

Op 1 oktober vindt de Wonen Limburg Dag plaats in ons Wonen Limburg Huis aan de Willem II Singel 25 in Roermond. Wij ontvangen dan graag onze huurders om over voor hen belangrijke zaken te praten. Samen praten, discussiëren, denken, koken en brainstormen. Meer dan 20 onderwerpen komen op verschillende manieren aan bod. Van workshops over omgaan met dementie tot discussieplatforms over meer controle op woonlasten. Van gesprekstafels over het wel of niet wonen met leeftijdsgenoten tot het samen pizza’s bakken. Ook op digitaal gebied laten we u van alles zien.

In de flyer leest u uitgebreider wat het programma u biedt.

Heijmans ONE voor woningzoekenden

Op het terrein vóór het Wonen Limburg Huis staat op 1 oktober een huis. Dit bijzondere huis is een verplaatsbaar huis voor een- en tweepersoonshuishoudens en biedt kansen voor de vraag naar kwalitatieve en betaalbare huurwoningen.
Wij nodigen woningzoekenden uit om op 1 oktober zelf een kijkje in deze woning te nemen. We horen graag wat u ervan vindt.

Praktische info

We zien u graag op 1 oktober tussen 14.00 en 19.00 uur. Kinderen zijn uiteraard van harte welkom. Voor een hapje en drankje zorgen wij. En voor het vervoer als u niet in Roermond woont, hebben we iets geregeld. Hiervoor en met andere vragen over de Wonen Limburg Dag kunt u zich melden bij onze buurtwinkels of een e-mail sturen naar facilitair@wonenlimburg.nl.

Dan zeggen we alvast 'welkom thuis' op 1 oktober in het Wonen Limburg Huis in Roermond!

 

Uitgelicht

Zoeken