Burgerinitiatief: wie droomt ook van een koopwoning en heeft hierbij wat hulp nodig?

Ingrid Bekker

De familie Van Bilzen wil graag een wooncoöperatie opzetten in of rondom Weert. Zij zoeken nog minimaal 4 huishoudens/personen die ook een eigen huis willen kopen, maar dit niet alleen kunnen.

Wonen Limburg is een project gestart om ook de huishoudens met een kleinere portemonnee aan een (nieuwbouw)huis te helpen. Door het opzetten van wooncoöperaties hoeft de koper slechts 25 tot 30% van de koopsom direct op te kunnen brengen. Dat kan bijvoorbeeld via een hypotheek bij een bank, spaargeld of een schenking van ouders.

Eerst Venray, nu ook in Weert

In Venray zijn we gestart met dit project. Nu willen we de wooncoöperatie ook mogelijk maken in Weert. De familie Van Bilzen heeft het initiatief genomen en wil graag haar droom realiseren. Zij kunnen dit niet alleen. Wilt u of kent u iemand die een huis wil kopen maar de hypotheek niet rond krijgt? Neem graag contact op met de familie Van Bilzen.
De enige voorwaarde is dat uw (gezamenlijke) gezinsinkomsten niet meer bedragen dan € 34.000 bruto per jaar.

Oproep van Richard en Chantal van Bilzen

"Wij zijn dit burgerinitiatief gestart nadat we een artikel in de krant lazen over de wooncoöperatie. Graag komen we met andere mensen die hulp kunnen gebruiken om in het bezig van een eigen huis te komen in contact. Naast ons gezin, zoeken we nog minimaal 4 huishoudens/personen die willen participeren. We zeggen ook 'hoe meer zielen, hoe meer vreugd!' Heb je interesse en wil je je opgeven voor dit project in of rondom Weert? Neem gerust contact met ons op!"

Onze contactgegevens:
E familie.vanbilzen@gmail.com

T 06 - 266 980 05 (Chantal)

We kijken ernaar uit samen de droom van een koophuis te realiseren!

 

 

 

 

Uitgelicht

Zoeken