In december start de nieuwbouw Stegelenhof Oirsbeek

ine

Medio december starten we met de bouw van 14 energieneutrale levensloopbestendige woningen aan de Stegelenhof in Oirsbeek.

stegelenhof 1

De nieuwbouw komt in de plaats van de 17 seniorenwoningen die in 2011 zijn gesloopt. Bouwbedrijven Jongen uit Landgraaf, ketenpartner van Wonen Limburg, gaat de 14 woningen bouwen.

Geschikt voor brede doelgroep

De woningen zijn bestemd voor een brede doelgroep en mensen in de leeftijd vanaf 55 jaar krijgen voorrang. Voor 10 woningen is het mogelijk huurtoeslag te krijgen, de overige 4 woningen worden in de vrije sector huur (boven de huurtoeslaggrens) aangeboden. Met een badkamer en slaapkamer op de begane grond zijn de woningen geschikt voor ouderen en mensen met een beperking. De twee slaapkamers evenals de mogelijkheid voor een 2e badkamer op de verdieping maken dat de huizen zeker ook geschikt zijn voor gezinnen.

Verwachte oplevering medio 2016

Wonen Limburg heeft  in samenwerking met de gemeente Schinnen en Bouwbedrijven Jongen het plan voor de bouw van deze 14 woningen  ontwikkeld. De bouwvergunning  is inmiddels verleend. De afgelopen periode zijn wij bezig geweest met voorbereidingen voor de aanleg van de infrastructuur en het bouwrijp maken van het plangebied. Naar verwachting  kan in december 2015 begonnen worden met de bouw van de 14 woningen. De oplevering staat gepland voor medio volgend jaar.

Interesse?

Heeft u interesse in een van deze woningen? Dan kunt u hier nu al uw interesse kenbaar maken.

stegelenhof 2

stegelenhof 3

 

Uitgelicht

Zoeken