Ketensamenwerkingsinitiatief Samen Anders Samen Beter, winnaar “Nyenrode Supply Chain Award 2015”!

sjuul

Op 12 november is tijdens het jaarlijkse Duurzaam Gebouwd Congres in Groningen de ketensamenwerking Samen Anders Samen Beter uitgeroepen tot winnaar van de Supply Chain Award. Samen Anders Samen Beter is de naam waarmee Wonen Limburg, Bouwbedrijven Jongen en Van Wijnen samen de nieuwbouw- en transformatieopgave van Wonen Limburg uitvoeren.

In de ketensamenwerking Samen Anders Samen Beter staat het realiseren van gezamenlijke belangen en de hierbij behorende doelen centraal. Samen werken de bouwteams aan het realiseren van de gezamenlijke missie: zorgen voor goed, veilig en betaalbaar wonen, een thuis voor iedereen. Het onderling vertrouwen, de gezamenlijke betrokkenheid en de transparante manier van samenwerken zijn kenmerkend voor deze ketensamenwerking. Deze elementen stimuleren het buiten de eigen kaders inkleuren van oplossingen. Samen staan de ketensamenwerkingspartijen voor het vinden van buitengewone oplossingen om te komen tot een succesvolle realisatie van de bouwopgaven. De creativiteit en het innoverend vermogen van Wonen Limburg, Bouwbedrijven Jongen en Van Wijnen heeft een impuls gegeven aan het verbeteren van de kwaliteit en het reduceren van de kosten voor de projecten.

supply chain award


Met de ‘Supply Chain Award’ zetten initiatiefnemers Nyenrode Business Universiteit, Platform Ketensamenwerking Zuid en Duurzaam Gebouwd succesvolle voorbeelden van ketenpartners in het zonnetje om zo de hele bouwsector te inspireren en motiveren op weg naar (nog) meer Ketensamenwerking. Om de toepassing van Ketensamenwerking te stimuleren is het goed om voorbeelden te hebben van succesvolle business cases die met Ketensamenwerking zijn gerealiseerd. De jury ziet in de samenwerking tussen ketenpartners binnen Samen Anders Samen Beter een goed voorbeeld én inspiratie voor de bouwsector.
‘Deze Award is een mooie stimulans voor het leerproces dat we gezamenlijk doorlopen. We zijn erg trots op de erkenning die we van de vakjury hebben gekregen voor onze samenwerking’, aldus Bas Sievers, directeur Ontwikkeling en Vastgoed bij Wonen Limburg, namens de partijen.

ketensamenwerking
 

Uitgelicht

Zoeken