MFC Brukske feestelijk geopend

jessica

Vol trots opende onze bestuurder Ger Peeters, samen met Yvonne Raaijmakers (bestuurder SPOV) en wethouder Jan Loonen van de gemeente Venray op vrijdag 2 oktober 2015 het gloednieuwe MFC in Brukske. Met ruim 1.100 bezoekers was het een enorm drukke dag. Mede dankzij het enthousiasme van de huurders van het pand, vrijwilligers en de kinderen van basisschool De Krokodaris was het een fantastische opening en Open Huis. Dank aan iedereen die op welke wijze dan ook een steentje hieraan bij heeft gedragen!

Opening MFC Brukske 2 oktober 2015

Foto door Henk Lammen (Peel en Maas Venray)

 

Om 14.00 uur startte het volle programma van de officiële opening. Onder grote belangstelling prikten Ger Peeters, Yvonne Raaijmakers en Jan Loonen de gekleurde ballonnenboog kapot, die toegang verschafte tot het gloednieuwe pand. Bij binnenkomst werden de gasten enthousiast juichend, zingend en dansend verwelkomd door de kinderen van Basisschool De Krokodaris. Daarna kreeg het programma een officieel vervolg in het Wijkcentrum. Burgemeesters Hans Gilissen mocht bovendien maar liefst twee Bronzen Waarderingspenningen uitreiken, voor Miep Albers en Wim Beks. Voor hun tomeloze inzet voor de wijk.

Rond 15.15 uur was het gebouw open voor iedereen die een kijkje wilde komen nemen. De belangstelling was zeer groot!

Al met al was het een zeer geslaagde dag. Wij bedanken iedereen die zich hier op wat voor manier dan ook voor heeft ingezet, om deze dag tot een succes te maken!

Uitgelicht

Zoeken