Onderzoek ‘Thuis in uw buurt’: doet u mee?

Ingrid Bekker

Vindt u het veilig in uw buurt? Voelt u zich verbonden met uw buurt? Zijn er voldoende voorzieningen? We zijn erg benieuwd naar uw mening over uw buurt of wijk.

Wonen Limburg houdt onderzoek 'Thuis in uw buurt'


Hoe tevreden bent u over uw huis en buurt?

We vinden het belangrijk dat huurders prettig wonen. Dat ze zich thuis voelen in hun huis, maar ook tevreden zijn over hun buurt of wijk. Om de tevredenheid in kaart te brengen sturen wij op 30 november een online vragenlijst naar alle huurders waarvan wij een e-mailadres hebben.
Huurders kunnen in de vragenlijst aangeven of ze tevreden zijn over de (bereikbaarheid van) voorzieningen, de veiligheid, de mate van ontmoeting, het verenigingsleven, activiteiten die  georganiseerd worden en nog veel meer. De vragenlijst is opgesteld in samenspraak met de Huurdersraad van Wonen Limburg.

Doet u ook mee?

Alle huurders waarvan wij het e-mailadres weten, ontvangen de enquête in hun mailbox. U bent huurder, heeft geen e-mail gehad, en u wilt graag meedoen? Heel fijn! Ga hier naar de enquête https://nl.surveymonkey.com/r/8BZDWC5

U kunt de vragenlijst tot vrijdag 18 december invullen. Het invullen van de vragenlijst neemt maximaal 15 minuten van uw tijd in beslag.

Beloning

Onder de deelnemers aan dit onderzoek verloten we 20 VVV-bonnen van € 25,-. Wilt u kans maken op een VVV-bon? Vergeet dan niet uw contactgegevens aan het einde van de vragenlijst in te vullen. Uiteraard verwerken wij uw antwoorden anoniem. Uw contactgegevens gebruiken we alleen voor het verloten van de VVV-bonnen.

Hartelijk dank voor het meedoen!

 

Uitgelicht

Zoeken