6 zaken die u gemakkelijk zelf regelt

ine

Het WoonAdviesTeam van Wonen Limburg staat klaar voor al uw vragen en opmerkingen. Maar wist u dat u heel veel dingen ook gemakkelijk en snel zelf kunt afhandelen? Hier leest u hoe!

Ik probeer me in te schrijven en een account aan te maken op jullie website maar dat lukt niet.
Wilt u zich inschrijven als woningzoekende? U regelt het eenvoudig op thuisinlimburg.nl. Uw huurzaken regelt u online via Mijn Wonen Limburg op www.wonenlimburg.nl.

Ik wil een reparatieverzoek doorgeven.
Bel 088 - 385 0800 en kies optie 1 in het keuzemenu. U wordt meteen doorverbonden met uw onderhouds-/reparatiebedrijf. Zij regelen direct met u dat het in orde komt!

Ik heb een cv-storing.
U kunt rechtstreeks contact opnemen met de cv-installateur van uw regio en meteen een afspraak inplannen. De contactgegevens vindt u hier.

Ik heb me buitengesloten, wat nu?
Bel 088 - 385 0800 en kies optie 1. U wordt doorverbonden met een van onze vaste onderhoudsbedrijven. Zij werken met afgesproken, vaste prijzen, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. U kunt ook zelf een slotenmaker bellen. De kosten zijn in beide gevallen voor eigen rekening.

Ik heb een klacht over tuinonderhoud of schoonmaak.
Dit soort klachten mag u direct doorgeven aan het verantwoordelijke bedrijf. De telefoonnummers van deze bedrijven vindt u op het infobord in de hal van het woongebouw.

Ik heb overlast van mijn buren.
We verwachten van onze bewoners dat zij in eerste instantie zelf met hun buren in gesprek gaan. Gaat het over drugsoverlast? Meld dit dan bij Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Regel het online!
Uw gegevens aanpassen? Een reparatieverzoek indienen? Dat en veel meer regelt u eenvoudig zelf op Mijn Wonen Limburg. Ga naar wonenlimburg.nl en kies ‘log in’.

 

 

Uitgelicht

Zoeken