Prijsvraag trots op mijn buurt

Marian Gielen

Win € 2.500 voor uw wijk of straat!

Een oproep voor alle bewoners van Wonen Limburg: Heeft u samen een geweldige straat, de allerleukste buurt of fantastische buurtgenoten? En wilt u dat graag laten zien? Doe dan met de hele buurt mee met de prijsvraag ‘Trots op mijn buurt’!

Afbeelding TOMB
Uw inzending
Laat op een creatieve manier zien waarom u zo trots bent op uw buurt. Dat kan met een tekening, schilderij, verhaal, filmpje, gedicht, of hoe u maar wilt. U kunt in uw eentje inzenden, maar het is natuurlijk nóg leuker om aan de slag te gaan met uw buren. We vinden het extra mooi als uit uw inzending blijkt dat u samen de schouders eronder heeft gezet in de buurt.

Wat kunt u winnen?
U bepaalt zelf wat u kunt winnen! Hoe zit dat precies? Per buurtwinkel is er een prijs van maximaal € 2.500 te verdienen. Dat geld moet worden gebruikt om uw eigen straat, wijk of buurt gezelliger, leuker of mooier te maken. Laat ons bij uw inzending weten wat u met het geld zou willen doen. Op zaterdag 24 september tijdens Burendag reiken we de prijzen uit aan de winnaars. De jury bestaat uit bewoners en medewerkers van Wonen Limburg.

En nu?
Stuur uw inzending uiterlijk woensdag 31 augustus 2022 naar post@wonenlimburg.nl. U kunt uw inzending ook afgeven op de buurtwinkel of per post sturen naar postbus 1254, 6040 KG Roermond. Heeft u nog vragen over de prijsvraag? Neem dan contact op met het WoonAdviesTeam via telefoonnummer 088 – 385 0800. We wachten met spanning op uw inzending.

Uitgelicht

Zoeken