Huuraanpassing per 1 juli 2023

De huur van uw woning kan vanaf 1 juli 2023 veranderen. Als dat zo is, krijgt u daarover een brief. Daarin staat of de huur van uw woning omhoog of omlaag gaat. We zetten voor u op een rij wat dat voor u kan betekenen.

 • Huurverhoging 25 april 2023

  Hieronder vindt u informatie over de huurverhoging per 1 juli 2023.

 • Eenmalige huurverlaging 26 april 2023

  Hieronder vindt u informatie over de eenmalige huurverlaging.

 • Meest gestelde vragen 13 april 2023

  De meest gestelde vragen over de huurverhoging hebben we hier voor u verzameld.

 • Huurkrant 2023

  De Huurkrant 2023 is uit! Hierin vindt u informatie over de verandering van uw huurprijs per 1 juli 2023 en over huurtoeslag, een bijdrage in de huurkosten. Dit en meer leest u in deze Huurkrant.

 • Huurtoeslag 11 april 2023

  Ontvangt u op dit moment nog geen huurtoeslag? Dan is het verstandig om na te gaan of u hierop recht heeft. Huurtoeslag is een tegemoetkoming in de huurkosten. Om in aanmerking te komen voor huurtoeslag mag u niet te veel verdienen. Ook mag de huur niet te hoog, maar ook niet te laag zijn.
  Om te kunnen bepalen of u misschien recht hebt op huurtoeslag kunt u een proefberekening maken op de website van de Belastingdienst: www.belastingdienst.nl/toeslagen.

 • Problemen met de betaling van de huur? Meld het ons 17 maart 2023

  Het kan voorkomen dat u moeite heeft met het betalen van uw huur. Of dat u in de financiële problemen komt door de stijgende energiekosten. Twijfel dan niet en neem contact met ons op. We denken graag met u mee. Samen zoeken we een oplossing.

 • Bezwaar maken? Kijk eerst of dat kan 19 april 2023

  Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om bezwaar te maken tegen de huurverhoging? We zetten ze hieronder op een rij .

Uitgelicht

Zoeken