Helaas, onze buurtwinkels zijn weer gesloten

esther

Dinsdag 13 oktober maakte de overheid bekend de maatregelen rondom het coronavirus aan te scherpen. Dat betekent dat ook wij onze maatregelen aanpassen. Een van die maatregelen is dat onze buurtwinkels niet meer voor bezoekers toegankelijk zijn, ook niet op afspraak.

corona

We hanteren het volgende:

1. Onze buurtwinkels en Wonen Limburg Huis zijn gesloten
Er vinden geen afspraken bij ons in de buurtwinkels of het Wonen Limburg Huis plaats. 

2. Telefonisch kunt u de hele dag bij ons terecht
Telefonisch zijn we van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar: 088 – 385 0800. Veel vragen kunnen we telefonisch beantwoorden.  
Ook kunt u voor veel vragen terecht op deze website. Hier kunt u via Mijn Wonen Limburg ook online veel zaken regelen. 
 
3. Hoe gaan we om met reparatieverzoeken?
• Voordat we bij u langskomen, vragen we of u klachten (hoesten, koorts, verkoudheid) heeft. Is dat zo? Dan maken we een nieuwe afspraak. Blijkt er toch iemand met verkoudheidsklachten in de woning te zijn als onze vakman langskomt? Dan vertrekt hij weer en maken we een afspraak voor een later moment.
• Medewerkers die bij u langskomen zijn zelf niet verkouden.
• Medewerkers die bij u langskomen houden zich aan de richtlijnen van de RIVM.
• Uiteraard gaan spoedreparaties door. Ook in het geval dat u verkoudheidsklachten heeft. Onze medewerkers nemen dan beschermende maatregelen. 

4. Gaat u een woning bezichtigen?
Draag dan ook een mondkapje. 

5. Huisbezoeken
We beperken bezoeken aan huis zoveel mogelijk. Is het toch echt wenselijk dat een medewerker van ons bij u thuis komt, dan houdt hij zich aan de richtlijnen van de RIVM.

Ouderen en mensen met zwakke gezondheid
Ouderen en mensen met een zwakke gezondheid zijn extra kwetsbaar. We vragen u rekening te houden met uw medebewoners en de adviezen van het RIVM (www.rivm.nl) op te volgen. Zorg goed voor elkaar!
 

 

 

Uitgelicht

Zoeken