U bent nog steeds van harte welkom. Houd u zich aan deze maatregelen?

esther

We vinden het fijn u nog steeds te kunnen begroeten. We houden ons natuurlijk aan de 1,5 meter afstandsregel. En we vragen u een mondkapje te dragen. Dat doen onze medewerkers ook. Verder is een bezoek alleen mogelijk op afspraak tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur. En met maximaal twee personen per huishouden. Bel voor het maken van een afspraak met ons WoonAdviesTeam: 088-385 0800.

corona

We hanteren het volgende:

1. U bent van harte welkom, maar wel op afspraak
Bent u huurder of woningzoekende? En wilt u graag persoonlijk langskomen op een van onze buurtwinkels? Belt u dan eerst even om een afspraak te maken: 088 - 385 0800. Bij het maken van de afspraak vragen we of u verkoudheidsklachten heeft. In dat geval maken we graag een nieuwe afspraak als uw klachten over zijn. Bezoekers van onze buurtwinkels vragen we een mondkapje te dragen.

2. Telefonisch kunt u de hele dag bij ons terecht
Telefonisch zijn we van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.00 uur bereikbaar: 088 – 385 0800. Veel vragen kunnen we telefonisch beantwoorden. Een afspraak op de buurtwinkel is meestal niet per se nodig. 
 
Ook kunt u voor veel vragen terecht op deze website. Hier kunt u via Mijn Wonen Limburg ook online veel zaken regelen. 
 
3. Hoe gaan we om met reparatieverzoeken?
• Voordat we bij u langskomen, vragen we of u klachten (hoesten, koorts, verkoudheid) heeft. Is dat zo? Dan maken we een nieuwe afspraak. Blijkt er toch iemand met verkoudheidsklachten in de woning te zijn als onze vakman langskomt? Dan vertrekt hij weer en maken we een afspraak voor een later moment.
• Medewerkers die bij u langskomen zijn zelf niet verkouden.
• Medewerkers die bij u langskomen houden zicht aan de richtlijnen van de RIVM.
• Uiteraard gaan spoedreparaties door. Ook in het geval dat u verkoudheidsklachten heeft. Onze medewerkers nemen dan beschermende maatregelen. 

4. Gaat u een woning bezichtigen?
Draag dan ook een mondkapje.


Ouderen en mensen met zwakke gezondheid
Ouderen en mensen met een zwakke gezondheid zijn extra kwetsbaar. We vragen u rekening te houden met uw medebewoners en de adviezen van het RIVM (www.rivm.nl) op te volgen. Zorg goed voor elkaar!
 
Dank voor uw begrip
Het kan zijn dat een afspraak even op zich laat wachten. Dat is afhankelijk van de toeloop in de buurtwinkels. We vragen daarvoor uw begrip.

 

Uitgelicht

Zoeken