Samen Wonen. Iets voor u?

Ingrid Bekker

In de toekomst gaan andere woonbehoeften ontstaan. Ook Wonen Limburg is ervan overtuigd dat we nieuwe woonvormen nodig hebben. Hoe denkt u daarover?

Samen Wonen

De overheid treedt terug en mensen moeten steeds meer zelf zaken regelen zoals bijvoorbeeld zorg en ook de manier van wonen. Meerdere generaties dichtbij elkaar. Woonvormen op basis van interesse of overtuiging. Of een woonvorm die we nu nog niet kennen.
“We wonen straks niet meer zoals vroeger. Maar hoe precies dan wel? Dat willen we weten”, aldus Ger Peeters, bestuurder van Wonen Limburg. In het  filmpje hieronder hoort u zijn verhaal. 

Afbeelding pagina Samen Wonen filmpje Ger Peeters

 

Wij zijn nieuwsgierig hoe ú wilt wonen in de toekomst
Om achter uw woonbehoeften te komen, hebben we van 14 december t/m 26 januari 2018 een vragenlijst uitgezet.  De resultaten van dat onderzoek zijn inmiddels bekend en geven ons het beeld dat velen van u interesse hebben in het onderwerp. Wij zijn heel blij dat maar liefst 3.500 mensen de moeite hebben genomen om de vragenlijst in te vullen. Een teken dat het wonen in de toekomst ook uw aandacht heeft!

De eerste stap is gezet!
Met de resultaten gaan we samen met (toekomstige) bewoners werken aan het helpen realiseren van hun woonwensen. Een eerste kennismaking met deze groep van 500 geïnteresseerden (zij gaven in de vragenlijst aan met ons hierover in gesprek te willen gaan) is inmiddels gepland. De uitnodiging voor deze interactieve bijeenkomst (op zaterdag 7 april) hebben zij inmiddels ontvangen.

Wilt u er ook bij zijn?
Het kan zijn dat u de vragenlijst gemist heeft. Of dat u die wel heeft ingevuld en u bij nader inzien toch met ons hierover in gesprek wilt. Geen probleem! Mail dan naar samenwonen@wonenlimburg.nl en u ontvangt van ons een uitnodiging.

En verder?
U
iteraard houden wij u op de hoogte van de resultaten van deze eerste bijeenkomst. Hou onze website en Facebook pagina in de gaten.

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht

Zoeken