Bewust gekozen voor een opknapper

Administrator

Kim Boonen en haar vriend Bert Goertz hadden een mooi huurappartement in Echt, maar na drie jaar wilden ze graag iets dat helemaal van hen was. Dat namen ze heel letterlijk: in hun huidige woning hebben ze echt alles zelf geïnstalleerd of verbouwd, van de wijnkelder tot aan de badkamer. Kim, lachend: “Gelukkig hebben we een handige familie!“

Felbegeerde wijnkelder

Kim en Bert bekeken zes woningen, voor ze uiteindelijk bij Wonen Limburg vonden wat ze zochten: een volledig gestripte eengezinswoning met een mooie tuin. Onder de vloer was zelfs ruimte voor de wijnkelder die vinoloog Bert graag wilde. Kim: “Enerzijds had de keuze voor een opknapper met ons budget te maken. Aan de andere kant wilde ik liever geen huis waar nog een aardige badkamer inzat. Dan zeg je toch al snel: ‘die laten we voorlopig nog even zitten’.”

Klaar voor de toekomst

In drie maanden tijd realiseerden Kim en Bert hun droomwoning. Met onder meer openslaande deuren naar de tuin en vrolijk bonte tegels op de keukenvloer. “We zitten in een leuke, gemengde buurt en ons huis is groot genoeg. Ook als er straks gezinsuitbreiding komt”, zegt Kim. “Ik zie ons hier de komende jaren dus heel lekker wonen.”

Uitgelicht

Zoeken