Wiejerd (9 woningen) in Montfort

Vlakbij het woon-zorg complex de Wiejerd is de bouw van 9 zeer energiezuinige, levensloopbestendige woningen in volle gang. We verwachten dat de nieuwe bewoners begin 2019 hun intrek kunnen nemen in hun nieuwe huis.

Bezoekadres:
Hendrik van Gelrestraat , Montfort
Website:
http://
Google maps Wiejerd (9 woningen) in Montfort

De Wiejerd Montfort

 

In de nabijheid van het woon-zorg complex de Wiejerd zijn we gestart met de bouw van 9 zeer energiezuinige, levensloopbestendige woningen met een verwachte huurprijs van 711,00 euro. Deze woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de etage is de tweede slaapkamer en bestaat de mogeljkheid een 2e badkamer te maken. De woningen zijn geschikt voor alle leeftijdscategoriën.

 

Levensloopbestendig wonen in de Wiejerd


We hebben gekozen voor de MorgenWonen levensloopbestendige woning van VolkerWessels. De onderdelen voor het maken van deze woning worden in een fabriek voorbereid. Vervolgens kan de woning dan in slechts één dag op zijn plek in elkaar worden gezet. Op deze manier kan er veel sneller gebouwd worden.
De MorgenWonen woning is een milieubewuste en comfortabele woning, uitstekend geïsoleerd met bijvoorbeeld drie-laags isolatieglas. Geen traditionele cv-ketel en gasaansluiting meer maar een warmtepomp en vloerverwarming. De warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en zorgt voor verwarming in de winter en koeling in de zomer. In combinatie met vloerverwarming zorgt dit voor een zeer comfortabel binnenklimaat. De toekomstige bewoners kunnen nog een keuze maken uit bepaalde kleurstellingen en materialen. Meer weten over deze woning en hoe deze gebouwd wordt? Kijk dan zeker naar het filmpje op www.morgenwonen.nl 

 

Interesse?

Zorgt u dat u ingeschreven bent bij Thuis in Limburg (www.thuisinlimburg.nl) zodat op het moment dat de woningen in de verhuur komen, u kunt reageren.

Zoeken