Wiejerd (9 woningen) in Montfort

Vlakbij het woon-zorg complex de Wiejerd willen we nog dit jaar starten met de bouw van 9 zeer energiezuinige, levensloopbestendige woningen. Meer informatie volgt zodra de plannen definitief zijn. De verwachte huurprijs ligt rond 711,00 euro.

Bezoekadres:
De Wiejerd , Montfort
Website:
http://
Google maps Wiejerd (9 woningen) in Montfort

Wiejerd Montfort

In de nabijheid van het woon-zorg complex de Wiejerd willen we nog dit jaar starten met de bouw van 9 zeer energiezuinige woningen met een verwachte huurprijs van 711,00 euro. Deze levensloopbestendige woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de etage is de tweede slaapkamer en bestaat de mogeljkheid een 2e badkamer te maken. De woningen zijn geschikt voor alle leeftijdscategoriën.

Op deze tekeningen ziet u een impressie van de woningen, die we daar willen gaan bouwen. Deze tekeningen en de informatie over deze woningen zijn nog niet definitief. Meer informatie volgt zodra de plannen definitief zijn.

Heeft u mogelijk interesse in een van deze woningen? Geef dat dan aan via de knop 'interesse in dit project' ; deze knop vind je rechts van het locatieplaatje. We houden u dan op de hoogte van dit bouwproject.  Zorgt u dat u ingeschreven bent bij Thuis in Limburg (www.thuisinlimburg.nl) zodat u tegen de tijd dat de woningen in de verhuur komen, kunt reageren.

Zoeken