Hof van Langfoor (28 appartementen), Sittard

Aan de Geallieerdenstraat in Sittard worden 28 comfortabele huur appartementen & 28 koopappartementen gerealiseerd, verdeeld over twee moderne appartementengebouwen. Wonen Limburg Accent gaat 28 appartementen verhuren.

Bezoekadres:
Geallieerdenstraat , Sittard
Website:
http://
Google maps Hof van Langfoor (28 appartementen), Sittard

Hof van Langfoor Sittard

 

Oog voor het middensegment

Wij merken dat het steeds moeilijker wordt voor woningzoekenden met een middeninkomen om een passende woning te vinden. Daarom zien we het als onze maatschappelijke opgave om er voor deze groep te zijn.

 

Sociaal hart

Met het hart van de woningcorporatie bieden wij vrije sector huurwoningen aan; de maandhuur in dit segment start vanaf € 750,00. Onze winst investeren we via Wonen Limburg terug in sociale huurwoningen en wijken. Zo geeft onze huurder indirect invulling aan het sociale vastgoed en daarmee leefbare wijken.

 

Trots op Limburg

We zien dat er in Limburg steeds minder vrije sector huurwoningen worden gebouwd. En zien het dan ook als onze maatschappelijke opgave om er voor de middeninkomens in deze provincie te zijn. Wonen Limburg Accent investeert daarom in diverse nieuwbouwprojecten verspreidt over de provincie Limburg.

 

Hof van Langfoor Sittard

Wonen Limburg Accent bouwt  aan de Geallieerdenweg in Sittard een luxe woongebouwen met 28 ruime appartementen in het middenhuursegment.

Wilt u meer weten over deze nieuwbouw? Ga dan naar de projectpagina op de website van Wonen Limburg Accent.

Uitgelicht

Zoeken