Kruitweg, Venray

Op de plek waar basisschool ‘De Kemp’ heeft gestaan, komen 15 hofjeswoningen onder de huurtoeslaggrens geschikt voor alle doelgroepen. De toekomstige bewoners van de Kruitweg vinden het gewoon om elkaar te helpen en de deur voor elkaar open te stellen als dat nodig is. Dat vormt een mooie basis om fijn samen te kunnen wonen. Het gezamenlijke hof gaan ze dan ook samen met hun toekomstige buren inrichten en onderhouden.Bezoekadres:
Kruitweg , Venray
Website:
http://
Google maps Kruitweg, Venray

Kruitweg Venray

Fijn sámen wonen aan de Kruitweg
Op de plek waar basisschool ‘De Kemp’ heeft gestaan, komen 15 hofjeswoningen onder de huurtoeslaggrens geschikt voor alle doelgroepen. De toekomstige bewoners van de Kruitweg vinden het gewoon om elkaar te helpen en de deur voor elkaar open te stellen als dat nodig is. Dat vormt een mooie basis om fijn samen te kunnen wonen. Het gezamenlijke hof gaan
ze dan ook samen met hun toekomstige buren inrichten en onderhouden.

De ontwikkeling van de Kruitweg doen we sámen met nieuwe bewoners. Met een groep van geïnteresseerden zijn we inmiddels volop aan de slag om samen een mooie nieuwe woonomgeving te realiseren aan de Kruitweg. Aanmelden is 

Om in aanmerking te komen voor een hofjeswoning aan de Kruitweg hebben we enkele spelregels opgesteld:

  • Je wilt iets betekenen voor je buurtbewoners.
  • Als je al eerder hebt gehuurd, dan heb je een positieve verhuurdersverklaring.
  • Je kunt motiveren waarom juist jij in één van de hofjeswoningen aan de Kruitweg wilt wonen, meedenken en -doen.
  • Deelnemers aan de informatiemomenten krijgen voorrang bij het toewijzen van de hofjeswoningen aan de Kruitweg. Hierbij houden wij rekening met de inschrijfduur bij Thuis in Limburg. Hebben we ná de informatiemomenten niet voldoende deelnemers aan het Kruitweg traject, dan adverteren wij de woningen op thuisinlimburg.nl.

 

Over de woningen:
- De huurprijs van een hofjeswoning is € 720,42 per maand. Huurtoeslag is mogelijk. Meer informatie over huurtoeslag vind je op www.toeslagen.nl.
- We gaan er nu van uit dat rond de zomer van 2020 de bewoners hun sleutels krijgen van hun hofjeswoning.

 

Vragen?

Heb je vragen? Manon Keulen, medewerker woonservice beantwoordt deze graag. Stel jouw vraag bij voorkeur via mail. Je kunt ook bellen of bij ons binnenlopen, maar Manon is niet altijd aanwezig. Mail naar kruitweg@wonenlimburg.nl of bel 088 - 385 0800 en vraag naar Manon Keulen.

Je bent van harte welkom aan het Gouden Leeuwplein 2 in Venray. Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 13.00 uur en op maandag van 17.00 – 18.30 uur.

 

 

 

Uitgelicht

Zoeken