Schuttersveld (35 kompaswoningen) Venray

Het voormalige verzorgingshuis Schuttersveld aan de Bergweg wordt omgebouwd naar een woongebouw waar maatschappelijke partners en mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke woonplek elkaar gaan versterken. Op de 2e en 3e verdieping komen in totaal 35 kompaswoningen. De rest van het gebouw wordt verhuurd aan maatschappelijke organisaties.


Bezoekadres:
Bergweg , Venray
Website:
http://
Google maps Schuttersveld (35 kompaswoningen) Venray

Schuttersveld Venray

 

Tijdelijk wonen in Schuttersveld Venray

Het voormalige verzorgingshuis Schuttersveld aan de Bergweg wordt omgebouwd naar een woongebouw waar maatschappelijke partners en mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke woonplek elkaar gaan versterken.
Op de 2e en 3e verdieping komen in totaal 35 kompaswoningen; 10 studio's, 21 duo's en 4 familie appartementen. De rest van het gebouw wordt verhuurd aan maatschappelijke organisaties. Wie deze partners zijn, wordt begin juni bekend gemaakt.

 

In Schuttersveld woon je sámen

Bewoners in het Schuttersveld hebben diverse achtergronden. Ze zijn bereid elkaar te helpen en stellen de deur voor elkaar open. Ook steken ze regelmatig samen de handen uit de mouwen om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid. Jongeren tot 28 jaar kunnen maximaal 5 jaar kompas wonen in Schuttersveld. Ben je ouder? Dan is dat maximaal 2 jaar. Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Huurtoeslag

Voor alle kompaswoningen is huurtoeslag mogelijk. Ben je jonger dan 23 jaar dan kom je, afhankelijk van je inkomen, alleen voor huurtoeslag in aanmerking bij type Studio. Meer informatie over huurtoeslag vind je op www.toeslagen.nl.

 

Ben je al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?

Om in aanmerking te komen voor één van de kompaswoningen is het belangrijk dat je als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van je tijd. Inschrijven kan via www.thuisinlimburg.nl . Als je straks in aanmerking komt voor een kompaswoning in het Schuttersveld, behoud je je inschrijftijd op Thuis in Limburg. Daarnaast willen we graag van je weten, wat jouw motivatie is om in Schuttersveld te komen wonen. Het ingevulde motivatieformulier maakt onderdeel uit van jouw aanmelding en heeft invloed op jouw kans om in aanmerking te komen voor een woning.

 

Vragen?

Heb je vragen? Joy Joosten, medewerker woonservice, beantwoordt deze graag. Stel jouw vraag bij voorkeur via mail. Je kunt ook bellen of bij ons binnenlopen, maar Joy is niet altijd aanwezig.

Mailen: schuttersveld@wonenlimburg.nl

Telefoonnummer Joy Joosten: 088 - 385 0598.

Binnenlopen in onze buurtwinkel: Je bent van harte welkom aan het Gouden Leeuwplein 2 in Venray. Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag van 10.00 – 13.00 uur en op maandag van 17.00 – 18.30 uur.

 

Zoeken