Zuidsingel (33 appt en 17 woningen) in Venray

In de loop van 2015 zijn de 66 appartementen en 8 grondgebonden woningen aan de Zuidsingel in Venray gesloopt om plaatst te maken voor nieuwbouw van energiezuinige woningen en appartementen.
Verspreid over 3 blokken starten we in het voorjaar van 2018 met de bouw van 17 grondgebonden woningen en 33 appartementen.

Bezoekadres:
Zuidsingel , Venray
Google maps Zuidsingel (33 appt en 17 woningen) in Venray

Zuidsingel afbeelding internet

Waar tot voor kort drie woongebouwen met in totaal 66 appartementen en acht seniorenwoningen uit de jaren 60 stonden, bouwt Van Wijnen Sittard voor Wonen Limburg drie nieuwe energiezuinige woongebouwen met 33 comfortabele appartementen én 17 energiezuinige, levensloopbestendige woningen. Het
totale terrein is ingedeeld in drie woongebieden. Elk woongebied bestaat uit 1 woongebouw met 11 appartementen en vijf of zes levensloopbestendige woningen. Het gehele terrein wordt opnieuw ingericht waarbij voldoende openbare parkeerplaatsen worden aangelegd. Ook wordt met zorg aandacht besteed aan het openbaar groen.

De sloop- en voorbereidingswerkzaamheden zijn inmiddels afgerond. Eind april 2018 starten we met de bouwwerkzaamheden.

Interesse?

Heeft u interesse of wenst u op de hoogte gehouden te worden? Klik dan op de button 'Inschrijven', rechts op deze pagina.

Als u voor deze huurwoningen in aanmerking wilt komen, dan is inschrijving bij Thuis in Limburg noodzakelijk: www.thuisinlimburg.nl.

 

Zoeken