De Afhang (40 woningen), Horst

Op de locatie De Afhang gaan we in drie fases in totaal 40 woningen bouwen; alle woningen zijn nog voor het einde van het jaar klaar. Het gaat om 21 levensloopbestendige- en 19 gezinswoningen.

Website:
http://
Google maps De Afhang (40 woningen), Horst

afhang horst

 

Bouwbedrijf Van Wijnen realiseert voor ons op de locatie De Afhang in Horst in totaal 40 woningen. In totaal 19 gezinswoningen met 3 slaapkamers op de eerste verdieping. Ook komen er 21 zogenaamde levensloopbestendige woningen met een slaapkamer en de badkamer op de begane grond. Het zijn allemaal concept woningen, type Fijn Wonen, die voor het overgrote deel in de fabriek worden gebouwd en op de locatie wordt opgebouwd en afgewerkt. Deze bouwmethode zorgt voor minder bouwverkeer op de locatie én heeft bovendien een veel kortere bouwtijd.

In de brochure treft u meer informatie over de woningen en het totale bouwplan aan.

 

Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen?
Schrijft u zich dan in bij 'interesse' (rechts op deze pagina). Zodra er nieuws is over dit project, ontvangt u van ons een nieuwsbrief die u via het ingevulde mailadres ontvangt.. Bij het invullen van uw gegevens in de interesselijst is het niet mogelijk een huisnummercombinatie in te voeren met lettertoevoeging; graag hier het huisnummer invullen zónder toevoeging.
Let op: deze interesse aanmelding heeft geen invloed op het huren van een woning. Huurwoningen verhuren wij via de website www.thuisinlimburg.nl

 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd.

Inschrijven kan via deze link. Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens van € 737,14?

 

Vragen?

U stelt uw vraag bij voorkeur via nieuwbouw@wonenlimburg.nl. Of bel ons (ma - vr van 8.30 - 17.00 uur) op 088 - 3850 800.

Zoeken