Hof te Berkel (8 woningen) Horst

Aan het Kuiperplein in Horst bouwen we 8 zeer energiezuinige, gasloze woningen ter vervanging van de huidige die niet meer aan de huidige standaarden voldoen. We bouwen eerste een blok van 4 woningen, zodra de nieuwe bewoners hun intrek hebben genomen starten we met de sloop en bouw van het tweede blok. De eerste 4 woningen zijn eind 2019 klaar, het tweede blok medio 2020.

Alle woningen hebben een huurprijs waar huurtoeslag voor kan worden aangevraagd.

Bezoekadres:
Kuiperplein , Horst
Website:
http://
Google maps Hof te Berkel (8 woningen) Horst

Hof te Berkel 8 woningen

Centraal gelegen in Horst bouwt Van Wijnen Sittard in totaal acht levensloopbestendige, zeer energiezuinige en gasloze woningen aan het Kuiperplein in Horst. 

 

Planning

De bouw van deze acht woningen vindt in twee bouwfasen plaats; de eerste vier woningen (blok 1) worden eind 2019 opgeleverd. Vervolgens verrijzen nog eens vier nieuwbouwwoningen (blok 2) op de plek waar nu nog vier verouderde woningen staan. De laatste vier woningen worden medio 2020 opgeleverd.Jong, oud, gezin of stel: iedereen kan hier wonen.

 

De woning

Op de benedenverdieping treft u de woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer met toilet, apart toilet en de entree aan. Op de verdieping zijn nog twee slaapkamers, de overloop en een technische ruimte. De woning heeft een plat dak dat voor een deel is voorzien van zonnepanelen.

 

Huurprijzen

De woningen hebben een huurprijs in de sociale huurcategorie; dit betekent dat u afhankelijk van uw inkomen in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag. De huur ligt op € 720,42. U vraagt huurtoeslag aan bij de belastingdienst (www.belastingdienst.nl).

 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?


Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens van € 720,42?

 

Zoeken