Beemdenstraat, Weert

Aan de Beemdenstraat in Weert ligt de oude vleesverwerkingsfabriek. Dit pand gaan we transformeren naar 24 meergezinswoningen. Het architectonisch karakter van het gebouw wordt behouden. Naar verwachting worden de woningen eind 2023 opgeleverd.

Bezoekadres:
Beemdenstraat , Weert
Website:
http://
Google maps Beemdenstraat, Weert

 

Beemdenstraat

Woningen
Er komt een mix van type woningen variërend van 60 m2 tot ca. 96 m2. Alle woningen, behalve de studio’s, krijgen een privé buitenruimte in de vorm van een balkon of loggia. Voor de bewoners van de studio’s wordt een gezamenlijke buitenruimte ingericht in de vorm van een dakterras op de 1e verdieping.

Parkeerkelder
Alle woningen hebben de beschikking over een parkeerplaats en individuele berging in de half verdiepte parkeerkelder. Er komt een aantal invalide parkeerplaatsen en ruimte voor het parkeren van scootmobielen in de parkeerkelder. 

Beemdenstraat 1

Planning
We verwachten in december 2023 de sleutels aan de nieuwe bewoners te kunnen overhandigen.

Vragen? Wij beantwoorden deze graag!
Heeft u vragen over dit plan? Bel ons dan of stuur een mail met uw vraag naar nieuwbouw@wonenlimburg.nl. 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning in het sociale segment is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link. Tip: zorg dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens (voor 2023 is deze € 808,06).

Zoeken