De Kluis (31 appartementen), Weert

In het centrum van Weert verbouwt Wonen Limburg Accent een oud kantoorpand om naar een woongebouw met 31 appartementen in het middenhuursegment.

Bezoekadres:
Wilhelminasingel 232 , Weert
Website:
http://
Google maps De Kluis (31 appartementen), Weert

de kluis weert

Oog voor het middensegment

Wij merken dat het steeds moeilijker wordt voor woningzoekenden met een middeninkomen om een passende woning te vinden. Daarom zien we het als onze maatschappelijke opgave om er voor deze groep te zijn.

 

Sociaal hart

Met het hart van de woningcorporatie bieden wij vrije sector huurwoningen aan; de maandhuur in dit segment start vanaf € 750,00. Onze winst investeren we via Wonen Limburg terug in sociale huurwoningen en wijken. Zo geeft onze huurder indirect invulling aan het sociale vastgoed en daarmee leefbare wijken.

 

Trots op Limburg

We zien dat er in Limburg steeds minder vrije sector huurwoningen worden gebouwd. En zien het dan ook als onze maatschappelijke opgave om er voor de middeninkomens in deze provincie te zijn. Wonen Limburg Accent investeert daarom in diverse nieuwbouwprojecten verspreidt over de provincie Limburg.

 

De Kluis Weert

Het voormalig bankgebouw aan de Wilhelminasingel 232 in Weert wordt door Wonen Limburg Accent omgebouwd tot een modern woongebouw met nieuwbouwkwaliteit. We realiseren er in totaal 31 appartementen in het middenhuursegment.

Wilt u meer weten over deze nieuwbouw? Ga dan naar de projectpagina op de website van Wonen Limburg Accent.

Uitgelicht

Zoeken