Houten woningen Weert

We zijn van plan om op de locatie van de oude sporthal in de wijk Leuken 16 houten woningen te bouwen. De gemeenteraad besluit op 13 maart 2019 over het plan.

Website:
http://
Google maps Houten woningen Weert

Houten woningen Weert

Samen met de gemeente Weert hebben we het plan om zestien zeer duurzame en energiezuinige houten woningen te bouwen. De locatie die de gemeente hiervoor op het oog heeft, is op de oude plek van de sporthal in de wijk Leuken. Op 13 maart neemt de gemeenteraad hierover een besluit. Het gaat om 12 levensloopbestendige woningen en 4 woningen met een slaapkamer op de verdieping. De afbeelding is nog onder voorbehoud en is slechts een indicatie van de mogelijke uitvoering van deze woningen. De start van de bouw van de woningen staat gepland na de zomer van 2019. Naar verwachting kunnen de woningen dan in het eerste kwartaal van 2020 worden opgeleverd. De huurprijs van de woningen wordt maximaal € 720,42.

 

Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen?

Schrijft u zich dan in (rechts op deze pagina) bij 'interesse' (rechts op deze pagina). Zodra er nieuws is over dit project, ontvangt u van ons een nieuwsbrief die u via het ingevulde mailadres ontvangt.. Bij het invullen van uw gegevens in de interesselijst is het niet mogelijk een huisnummercombinatie in te voeren met lettertoevoeging; graag hier het huisnummer invullen zónder toevoeging.

Let op: deze interesse aanmelding heeft geen invloed op het huren van een woning. Huurwoningen verhuren wij via de website www.thuisinlimburg.nl

 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens van € 720,42?

 

Zoeken