Park Zuytwillemsvaert (75 appartementen), Weert

Bouwbedrijven Jongen ontwikkelt aan de Werthaboulevard in Weert Parc Zuytwillemsvaert een woonwijk en bouwt voor Wonen Limburg op deze locatie 75 appartementen in de sociale huurcategorie. De bouwwerkzaamheden starten medio november 2018. We verwachten de sleutels van de eerste appartementen uiterlijk begin 2020 te kunnen uitreiken aan de nieuwe bewoners.

Bezoekadres:
Werthaboulevard , Weert
Google maps Park Zuytwillemsvaert (75 appartementen), Weert

weert impressie appartement

Verdeeld over twee woongebouwen worden in totaal 75 zeer energiezuinige, gasloze appartementen gerealiseerd. Alle appartementen hebben een berging (in het souterrain) en een eigen parkeerlaats die in een half open ruimte onder het gebouw is gelegen. Van de in totaal 75 appartementen hebben er 73 twee slaapkamers; twee appartementen hebben één slaapkamer.

 

Interesse?

Zorgt u dat u ingeschreven bent bij Thuis in Limburg (www.thuisinlimburg.nl) zodat op het moment dat de woningen in de verhuur komen, u kunt reageren.  Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.

 

Bouwbedrijven Jongen ontwikkelt en bouwt op de locatie Wertha Boulevard dit plan. Meer informatie over het hele plan vindt u hier Park Zuytwillemsvaert.

 


 

Uitgelicht

Zoeken