Park Zuytwillemsvaert (75 appartementen), Weert

Bouwbedrijven Jongen ontwikkelt aan de Werthaboulevard in Weert de woonwijk 'Parc Zuytwillemsvaert'. Voor Wonen Limburg bouwt zij op deze locatie 75 appartementen in de sociale huurcategorie. De bouwwerkzaamheden zijn in november 2018 gestart. We verwachten de sleutels van de eerste appartementen uiterlijk begin 2020 te kunnen uitreiken aan de nieuwe bewoners.

Bezoekadres:
Werthaboulevard , Weert
Google maps Park Zuytwillemsvaert (75 appartementen), Weert

weert impressie appartement

Verdeeld over twee woongebouwen worden in totaal 75 zeer energiezuinige, gasloze appartementen gerealiseerd. Alle appartementen hebben een berging (in het souterrain) en een eigen parkeerlaats die in een half open ruimte onder het gebouw is gelegen. Van de in totaal 75 appartementen hebben er 73 twee slaapkamers; twee appartementen hebben één slaapkamer. In de brochure treft u uitgebreide informatie aan over deze 75 appartementen.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwbouw van deze 75 appartementen?

Schrijft u zich dan in (rechts op deze pagina) bij 'interesse' (rechts op deze pagina). Zodra er nieuws is over dit project, informeren wij u hierover met een nieuwsbrief die u via het ingevulde mailadres ontvangt.  Bij het invullen van de interessepagina is het niet mogelijk een huisnummercombinatie in te voeren met lettertoevoeging; graag hier het huisnummer invullen zónder toevoeging.

Let op: deze interesse aanmelding heeft géén invloed op het huren van een woning. Huurwoningen verhuren wij via de website www.thuisinlimburg.nl.

 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?
Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link..  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de nieuwe huurtoeslaggrens van € 720,42?

 

Heeft u vragen?

Stel ze ons gerust! Bij voorkeur via mail (parkzuytwillemsvaert@wonenlimburg.nl). Bellen kan ook (088 - 3850 800) of loop bij ons binnen aan de Wilhelminasingel 175 a in Weert tijdens onze inloopmomenten (maandag t/m vrijdag van 10.00 - 13.00 uur).

 

Bouwbedrijven Jongen ontwikkelt en bouwt dit plan. Meer informatie over het hele plan vindt u hier Park Zuytwillemsvaert.

 

 


 

Zoeken