Stel je voor

Marian Gielen

In deze uitgave van ‘In de buurt van…’ kijken we samen met u naar het wonen van de toekomst. Wij geloven dat huren de toekomst heeft. Wij zien het liefst dat iedereen de woonruimte kan kiezen die hij of zij op dat moment nodig heeft.

Foto Ger

In deze uitgave van ‘In de buurt van…’ kijken we samen met u naar het wonen van de toekomst. Wij geloven dat huren de toekomst heeft. Wij zien het liefst dat iedereen de woonruimte kan kiezen die hij of zij op dat moment nodig heeft. Soms meer (bijvoorbeeld omdat er kinderen op komst zijn). Of juist minder (als de kinderen het huis uit gaan). Maar huren is bijvoorbeeld ook ideaal voor mensen die net in Nederland zijn en hier hun plek moeten vinden.

Het is onze taak om dat allemaal mogelijk te maken. Dat betekent dat we veel verschillende soorten huizen nodig hebben. Die huizen moeten duurzaam en energiezuinig zijn. En ze moeten in een fijne buurt staan. Waar bewoners elkaar helpen als dat nodig is. Waar zorg dichtbij is en waar mensen van alle achtergronden en leeftijden weten: hier ben ik thuis. Voor dát gevoel zetten wij en onze partners ons in. Nu en in de toekomst.

Ger Peeters, bestuurder Wonen Limburg

Uitgelicht

Zoeken