Daphne Hermans, stel je voor

Marian Gielen

Daphne Hermans (29) woont in de Norbertuswijk, een van de wijken in Horst West. Voor studie en werk vertrokken Daphne en haar vriend jaren geleden uit Horst. Nu ze terug is, wil ze er niet meer weg.

Daphne met kind op de arm

Warm bad
Toen we in de Norbertuswijk kwamen wonen, voelde het meteen als een warm bad. Er is altijd leven op straat, mensen kennen elkaar. In het Huis van de Wijk is iedereen welkom. En met mijn dochtertje Camilla ga ik naar een speeltuin verderop. Daar is een koffietentje bij, waar jong en oud samenkomen. Ik heb in de wijk echt het gevoel dat we erbij horen.

Dromen van een vrijstaand huis
Camilla is een jaar en over een paar maanden krijgen we nog een kindje. Ik denk veel na over de toekomst van onze kinderen. Ik kan lopend naar de kinderopvang en kijk uit op het speelplein van de basisschool. Hier de straat uit is de middelbare school. Voor ons gezin is het dus een ideale plek. We dromen wel eens van een groter vrijstaand huis. Verderop in Horst West komen binnenkort kavels vrij. Dat houden we héél goed in de gaten. Want weg uit de buurt? Dat willen we niet.

Lees hier het artikel over Horst West.

Uitgelicht

Zoeken