Maak kennis met Elvira

Maak kennis met Elvira Bamberger

ine

Elvira woont samen met haar hele familie in zes woonwagens op het woonwagenkamp in Herkenbosch. Zo woont haar familie al generaties lang bij elkaar. Het kamp is een hechte gemeenschap , iedereen weet alles van iedereen en de bewoners helpen elkaar als het kan. Dat is echt hun cultuur.

Elvira Bamberger

Openstellen voor de buurt

Elvira vertelt: “Onze band met de buurt is over het algemeen goed. Al wordt dat soms wel moeilijker gemaakt door het beeld dat de media van ons schetsen. Sommige mensen denken dat we crimineel zijn of heel rijk. Veel buurtgenoten weten gelukkig dat dat niet waar is. Wij proberen ons open te stellen naar de buurt door mensen op de koffie te vragen en met hen in gesprek te gaan. Mensen schrikken daar soms van, maar komen er snel achter dat het bij ons heel gezellig is.”

Familie bij elkaar

Elvira huurt haar standplaats van Wonen Limburg. Ze is tevreden over het contact met Wonen Limburg. Een poosje geleden kwamen medewerkers kijken hoe het er op een woonwagenkamp aan toe gaat. Haar gastvrijheid werd heel positief ontvangen. Elvira is in gesprek met Wonen Limburg over haar oudste dochter, want ze hoopt dat zij straks ook op het woonwagenkamp kan wonen. Het is heel belangrijk dat de familie bij elkaar blijft, vindt Elvira.

Wie is Elvira?

Leeftijd: 39 jaar
Gezin:  Twee dochters van 20 en 8
Werk:   Huisvrouw
Hobby:  Zorgen voor het gezin

 

Maak kennis met Elvira

ine

Uitgelicht

Zoeken