Prijsvraag Trots op mijn buurt

Marian Gielen

Ook dit jaar kunt u weer met de hele buurt of in uw eentje meedoen aan de prijsvraag Trots op mijn Buurt. Heeft u een geweldige straat, de allerleukste buurt of fantastische buurtgenoten? En wilt u dat graag laten zien? Doe dan mee!

TOMB
Laat op een creatieve manier zien waarom u zo trots bent op uw buurt. Dat kan met een tekening, schilderij, verhaal, filmpje, gedicht, of hoe u maar wilt. U kunt in uw eentje inzenden, maar het is natuurlijk nóg leuker om samen met de buurt de schouders eronder te zetten. U bepaalt zelf wat u kunt winnen! Hoe zit dat precies? Per buurtwinkel is er een prijs van maximaal € 2.500 te verdienen. Dat geld moet worden gebruikt om uw eigen straat, wijk of buurt gezelliger, leuker of mooier te maken. Heeft u al een idee wat u met dat geld zou willen doen? Laat het ons dan vooral weten bij uw inzending. Op zaterdag 24 september tijdens Burendag reiken we de prijzen uit aan de winnaars.

Stuur uw inzending vóór donderdag 1 september 2022 naar post@wonenlimburg.nl.

Heeft u vragen? Kijk op wonenlimburg.nl/trotsopmijnbuurt voor meer informatie. Of neem contact op met het WoonAdviesTeam via telefoonnummer 088 – 385 0800.

Uitgelicht

Zoeken