Ketensamenwerking voor nieuwbouw & renovatie

Ingrid Bekker

Ketensamenwerking is voor ons een manier van samenwerken, waarbij we met diverse partijen op basis van vertrouwen onze eigen én elkaars doelen realiseren. Samen met alle belanghebbenden werken we aan het realiseren van onze missie: zorgen voor goed, veilig en betaalbaar wonen, een thuis voor iedereen.

Deze intensieve samenwerking moet ertoe leiden dat onder andere de kwaliteit verbetert, de kosten worden gereduceerd, de doorlooptijd van de projecten wordt verkort en de klanttevredenheid omhoog gaat., Voor het dagelijks onderhoud van onze woningen én voor het realiseren van een groot deel van onze nieuwbouw- en transformatieprojecten werken we volgens de principes van ketensamenwerking.

Bouwbedrijven Jongen en Van Wijnen Sittard

We hebben ervoor gekozen om een groot deel van onze nieuwbouw- en transformatieprojecten in ketensamenwerking te gaan uitvoeren. Op 22 september 2014 is het handvest getekend waarin de samenwerking tussen Wonen Limburg,  Bouwbedrijven Jongen uit Landgraaf en Van Wijnen Sittard is bezegeld. Deze andere manier van samenwerken voor het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van vastgoed moet zorgen voor sneller, slimmer en goedkoper bouwen. Creativiteit en innovatie zijn belangrijke factoren in de samenwerking.

Wonen Limburg en 2 ketenpartners voor nieuwbouw & renovatie

 

Uitgelicht

Zoeken