Homepage

 • Juridische splitsing: ‘Stichting Wonen Limburg’ en ‘Wonen Limburg Accent’ 19 februari 2018

  Als gevolg van de herziene Woningwet moesten alle woningcorporaties per 1 januari 2018 hun werkzaamheden onderverdelen in twee categorieën. De eerste categorie is de kerntaak. Hieronder valt het aanbieden van huisvesting onder de huurtoeslaggrens en maatschappelijk vastgoed. Deze worden de Diensten van Algemeen Economisch Belang, afgekort DAEB, genoemd . De tweede categorie behelst de overige activiteiten zoals het aanbieden van huisvesting boven de huurtoeslaggrens en overig vastgoed. Dit noemen we niet-DAEB.

 • Woensdag 21 februari website Thuis in Limburg tijdelijk niet beschikbaar 16 februari 2018

  Vanwege gepland onderhoud is de website Thuis in Limburg tijdelijk niet beschikbaar. Om 9.00 uur starten de onderhoudswerkzaamheden en ze verwachten om ongeveer 11.00 uur klaar te zijn.

 • Aanpassing openingstijden Buurtwinkel Horst 15 februari 2018

  Met ingang van maandag 19 februari kent onze Buurtwinkel Horst geen avondopenstelling meer op de maandagavond.

 • ‘Hallo, hoe gaat het met u?’ 05 februari 2018

  Tijdens de Dag van het Huren gingen medewerkers van Wonen Limburg onaangekondigd op bezoek bij bewoners. Dat leverde prettige en leerzame gesprekken op.

 • Doe mee met de interessepeiling Schuttersveld in Venray 31 januari 2018

  Ben je op zoek naar woonruimte, maar heb je niet genoeg inschrijftijd? Dan is een kompaswoning in het Schuttersveld aan de Bergweg in Venray voor jou misschien héél aantrekkelijk. De kompaswoningen bieden je een goede overbrugging naar een huurwoning voor onbepaalde tijd of een koopwoning. En… je behoudt je inschrijftijd op Thuis in Limburg.

 • Gezocht met spoed: energiecoaches! 29 januari 2018

  Wonen Limburg zoekt verspreid door haar werkgebied vrijwilligers die als energiecoach hun ervaring en kennis willen uitbreiden en delen. Kom jij ons energieteam versterken?

 • Interessepeiling tijdelijke woonruimte Schuttersveld 24 januari 2018

  Gemeente Venray en Wonen Limburg zijn bezig met een nieuwe invulling voor het voormalige verzorgingshuis Schuttersveld. Het doel is om in de loop van 2018 het pand opnieuw te verhuren aan deels maatschappelijke partners en deels individuele huurders die op zoek zijn naar tijdelijke woonruimte. Van de nieuwe bewoners wordt verwacht dat ze de deur voor elkaar openstellen en elkaar helpen waar nodig. En dat ze een bijdrage leveren aan het gebouw of de buurt. Op 1 februari 2018 zet Wonen Limburg een interessepeiling uit voor de individuele woonruimtes. Deze worden op de tweede en derde verdieping van het Schuttersveld gerealiseerd.

Uitgelicht

Zoeken