Nieuws

 • Nieuwe huurbedrag voor huurbetaling in juli aangepast? 15 juni 2017

  In april ontvingen onze huurders het voorstel voor de jaarlijkse huuraanpassing. Vanaf 1 juli betaalt u een nieuwe huurprijs. Let op: op de specificatie huuraanpassing stond alleen het netto bedrag vermeld. Als u bijvoorbeeld ook een huurdersabonnement (€ 4,00) en/of Glasfonds (€ 1,10) heeft, dan wijkt het te betalen bedrag aan huur af. Dit geldt ook als bij uw woning extra kosten (servicekosten) van toepassing zijn. Per 1 juli bent u het netto bedrag plus deze eventuele bijkomende kosten verschuldigd.

 • Wonen Limburg: flexibel en stabiel 07 juni 2017

  Ook in 2016 wisten we goede resultaten te boeken. Het onlangs gepubliceerde jaarverslag over 2016 laat zien dat de bedrijfslasten verder gezakt zijn, de investeringen in duurzaamheid toegenomen zijn en de huurverhoging voor huurders opnieuw beperkt is gebleven.

 • Bewoners Johanna van Meursstraat Weert besparen fors op energie 06 juni 2017

  Wonen Limburg heeft de meest energiezuinige buurtbewoner van de Johanna van Meursstraat in Weert beloond met een maandhuur cadeau. Uit handen van bestuurder Ger Peeters mocht de winnaar van de energiezuinigheidswedstrijd – familie El Mahtouchi - op dinsdag 6 juni de cheque in ontvangst nemen. Nummers 2 en 3 kregen een halve maandhuur en een kwartmaandhuur cadeau.

 • Acceptgirokaart voor huurbetaling komt eraan! 24 mei 2017

  In verband met Hemelvaartsdag wordt de acceptgiro voor het betalen van de huur mogelijk later bij u bezorgd. Ze zijn onderweg!

 • Zelfbeheer: iets voor u? 24 mei 2017

  Onze huurders kunnen actief zijn bij werkzaamheden rond het dagelijks beheer van een woongebouw. We noemen dit zelfbeheer; het is van en voor bewoners.

 • Wonen Limburg heet statushouders welkom thuis 19 mei 2017

  Meer dan 250 vergunninghouders uit heel Limburg waren donderdagmiddag 18 mei bij ons te gast. Een middag die volledig in het teken stond van kennismaken met de nieuwe Nederlanders die de afgelopen twee jaar via ons gehuisvest zijn.

 • Bewoners Willem Litjenshof vieren oplevering 272 zonnepanelen 17 mei 2017

  Op donderdag 18 mei vond de feestelijke oplevering plaats van 272 zonnepanelen op het woongebouw aan de Willem Litjenshof in Weert. Voor ons is het voor het eerst dat we zoveel zonnepanelen op één gebouw plaatste. Reden voor een feestelijk moment met alle bewoners van het gebouw én hun buurtbewoners.

 • Archief

Zoeken