Participatie

Uw mening doet ertoe! Wonen Limburg werkt graag samen met u aan plezierig huren. We vinden uw mening belangrijk. Denkt u met ons mee? Dat kan op allerlei manieren. Er is er altijd een manier die bij u past.

 • Uw mening doet ertoe!

  participatie We zetten de mogelijkheden om met ons mee te praten, mee te denken en mee te doen op een rij. Samen doen we het beter en zorgen we voor een betere samenleving.

 • Participatieprojecten

  participatie 2 Om u een beeld te geven van projecten en activiteiten waarbij we participatie toepassen in ons werkveld, geven we u enkele voorbeelden.

 • Vrijwilligersorganisaties adviseren over onze bouwplannen

  Wij vinden het belangrijk dat de woningen die we bouwen aansluiten bij de wensen van de toekomstige huurders. De huurders zijn in het begin van een project vaak nog niet bekend. Daarom laten we onze projecten onafhankelijk toetsen.

 • Huurders aan zet bij keuze contractpartners voor groenonderhoud

  tekenen partners groenonderhoud Het aanbestedingstraject van het groenonderhoud rondom de woongebouwen van Wonen Limburg is op 9 november afgerond met de ondertekening van de onderhoudscontracten.
  Huurders hebben meegekeken in het aanbestedingstraject en ons hierbij geadviseerd.

 • Bewoners maken het verschil: 4 voorbeelden waarover huurders zélf meebeslissen

  Als we het hebben over ‘het beleid’ van Wonen Limburg, dan klinkt dat misschien ingewikkeld en ver weg. Maar eigenlijk gaat het er gewoon om welke dingen we doen. En hoe we ze doen. Zaken als: hoe hoog wordt de huurverhoging volgend jaar? Wat zit er allemaal in het huurdersabonnement? En het mooie is: daar kunt u zélf over meebeslissen! Ter inspiratie 4 voorbeelden waarbij huurders het verschil hebben gemaakt.

Uitgelicht

Zoeken