Uw mening doet ertoe!

Ingrid Bekker

We zetten de mogelijkheden om met ons mee te praten, mee te denken en mee te doen op een rij. Samen doen we het beter en zorgen we voor een betere samenleving.

Wonen Limburg werkt graag samen met u aan plezierig huren. We vinden uw mening belangrijk. Denkt u met ons mee? Dat kan op allerlei manieren. Er is altijd een manier die bij u past.

Enquêtes dienstverlening

Wij vinden de mening van onze huurders belangrijk. We sturen daarom continu enquetes om na te gaan hoe onze huurders onze dienstverlening ervaren. Dit doen we bij het betrekken van een nieuwe woning, bij het verlaten van een woning, bij uitgevoerde reparatieverzoeken en bij planmatig onderhoud. De bevindingen rapporteren we en als er zaken onvoldoende scoren (onder de 7) wordt er gekeken hoe zaken kunnen worden verbeterd.

Huurdersraad  / huurdersverenigingen / complexcommissies

Deze organisaties komen op voor de belangen van verenigde huurders op allerlei niveaus, bijvoorbeeld voor een woongebouw of een hele regio. Ook u kunt hierin participeren! Lees meer over huurdersbelangen.

Wijk- en dorpsraden

Wijk- en dorpsraden geven gevraagd en ongevraagd advies over onderwerpen die te maken hebben met het leef- en woonklimaat. Ook zorgen zij ervoor dat klachten, op- en aanmerkingen en meningen van de bewoners op de juiste plek terechtkomen.

Wonen Limburg Tour

Met de Wonen Limburg Tour komen we op een niet-alledaagse manier op bezoek bij huurders én overige wijkbewoners. Onder het genot van een kopje koffie worden wijkbewoners op een laagdrempelige manier in de gelegenheid gesteld om zaken met Wonen Limburg te bespreken.

Individuele mogelijkheden: website/Facebook/Twitter/WAT

Door een berichtje te sturen via onze website of via 'Ik denk graag mee' in Mijn Wonen Limburg, of op Facebook, te twitteren naar @wonenlimburg of te bellen met het WoonAdviesTeam (WAT) kunt u direct met ons in contact komen. Wij horen graag wat u te vertellen heeft! En als u bij ons langs komt in een van onze buurtwinkels of het Wonen Limburg Huis, zetten we voor u een vers kopje koffie!

Klankbordgroepen energieprojecten

Voor onze projecten op het gebied van energie kunt u deelnemen aan een klankbordgroep van het betreffende project. Zo volgt u de ontwikkelingen op de voet en bent u actief betrokken bij de energieprojecten.

Klankbordgroepen renovatieprojecten

Renovatie van uw woning, dat is best ingrijpend. Daar wilt u over meepraten. Dat snappen we en daarom zijn er ook voor renovatieprojecten klankbordgroepen. Wanneer u hieraan deelneemt, kunt u zelf bijdragen aan een prettig verlopend project.

KWH-label

Zijn wij goed bereikbaar? Hoe vriendelijk zijn onze medewerkers? Klopt de informatie die wij geven? Het KWH-label geeft antwoord op deze vragen door te toetsen op heldere kwaliteitseisen. Wij danken onze huurders voor het invullen van de enquête. Door uw mening te geven, kunnen we onze dienstverlening steeds meer verbeteren. Al onze buurtwinkels hebben het label inmiddels in bezit.

Interesse?

Hoe wilt u participeren? Wilt u meepraten over ons beleid of denkt u liever mee op projectniveau? Aanmelden kan via 'Ik denk graag mee' in Mijn Wonen Limburg of via dit formulier. Of laat het weten aan het WoonAdviesTeam, telefoon 088 - 3850800. Onze medewerkers leggen u graag uit hoe u kunt deelnemen.

 

 

Zoeken