Nieuwsberichten

 • Nieuwe huurbedrag voor huurbetaling in juli aangepast? 15 juni 2017

  In april ontvingen onze huurders het voorstel voor de jaarlijkse huuraanpassing. Vanaf 1 juli betaalt u een nieuwe huurprijs. Let op: op de specificatie huuraanpassing stond alleen het netto bedrag vermeld. Als u bijvoorbeeld ook een huurdersabonnement (€ 4,00) en/of Glasfonds (€ 1,10) heeft, dan wijkt het te betalen bedrag aan huur af. Dit geldt ook als bij uw woning extra kosten (servicekosten) van toepassing zijn. Per 1 juli bent u het netto bedrag plus deze eventuele bijkomende kosten verschuldigd.

 • Wonen Limburg: flexibel en stabiel 07 juni 2017

  Ook in 2016 wisten we goede resultaten te boeken. Het onlangs gepubliceerde jaarverslag over 2016 laat zien dat de bedrijfslasten verder gezakt zijn, de investeringen in duurzaamheid toegenomen zijn en de huurverhoging voor huurders opnieuw beperkt is gebleven.

 • Bewoners Johanna van Meursstraat Weert besparen fors op energie 06 juni 2017

  Wonen Limburg heeft de meest energiezuinige buurtbewoner van de Johanna van Meursstraat in Weert beloond met een maandhuur cadeau. Uit handen van bestuurder Ger Peeters mocht de winnaar van de energiezuinigheidswedstrijd – familie El Mahtouchi - op dinsdag 6 juni de cheque in ontvangst nemen. Nummers 2 en 3 kregen een halve maandhuur en een kwartmaandhuur cadeau.

 • Berkele Heem in Horst wordt 't Bakenshof 29 september 2016

  Wonen Limburg start op 1 november met de transformatie van het voormalige verzorgingshuis Berkele Heem. Deze transformatie vraagt uiteraard ook voor een nieuwe naam. De afgelopen weken hebben vele mensen hun voorstellen voor een nieuwe naam ingediend.
  De winnaar, de heer Piet Peeters uit Horst, zond de nam ’t Bakenshof in. Deze naam verwijst onder meer naar de familie Bakens, de laatste eigenaar van de molen die hier tot het midden van de Tweede Wereldoorlog stond.

Uitgelicht

Zoeken