Nieuwsberichten

 • Geen avondopstelling in onze buurtwinkels in Horst, Panningen en Venray 11 december 2017

  Vanwege het barre winterweer komt de avondopenstelling voor onze buurtwinkels in Panningen, Horst en Venray te vervallen. U bent van harte welkom op maandag t/m vrijdag van 10.00 en 13.00 uur. U hoeft geen afspraak te maken. Of regel uw zaken 24/7 online via wonenlimburg.nl.

 • Huurdersvereniging Noord-Limburg zoekt nieuwe vrijwilligers 08 december 2017

  Wonen Limburg hecht veel waarde aan de mening, ideeën en wensen van huurders. Dit komt tot uiting in onze visie, beleid en strategie. We hebben geregeld contact met de verschillende huurdersbelangenorganisaties in Limburg; dat vinden we belangrijk. Zowel op bestuurlijk niveau als in de regio.

 • Social Return als antwoord op personeelstekort 07 december 2017

  Vandaag was de laatste van de vier praktijkdagen waarop 26 werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt kennis konden maken met het werken in de installatietechniek. Deze praktijkdagen, die plaatsvonden bij opleidingsinstituut Installatiewerk Zuid-Oost in Roermond, maken deel uit van een wervingsproject van negen samenwerkende partijen.

 • Inloopspreekuur voor bewoners Brukske 07 december 2017

  Huurt u een woning van ons in de wijk Brukske in Venray en ontving u van ons een brief in augustus of oktober? Hierin schreven we dat uw huis in 2018 beter geïsoleerd wordt. Waardoor uw huis fijner aanvoelt en de energierekening omlaag gaat.

Uitgelicht

Zoeken