Homepage

 • Limburgse corporaties en Provincie slaan handen ineen voor versnelling op verduurzaming 24 mei 2018

  De Limburgse corporaties pakken samen met de provincie de verantwoordelijkheid voor een duurzame, aardgasvrije woningvoorraad in Limburg. De acht grootste corporaties alleen al, hebben voor de komende drie jaar ruim 1,2 miljard begroot om te investeren in verduurzaming. Maar er is meer nodig. Om versnelling te realiseren zijn collectief afgestemde inspanningen van diverse partijen én een focus op een gemeenschappelijke versnellingsagenda harde randvoorwaarden. Daarom is gekozen voor een programma bestaande uit drie Limburgse kraamkamers voor versnelling waarvoor een financiële bijdrage aan het Rijk gevraagd is.

 • Pitch jij Limburg Klaar voor Morgen? 08 mei 2018

  Negen samenwerkende partners gaan 3.000 sociale huurwoningen verduurzamen en roepen daarvoor jouw hulp in. Stuur je beste duurzame idee, concept of oplossing in via www.limburgklaarvoormorgen.nl en hoor tijdens de “Limburg Klaar voor Morgen”- Pitch op 6 juni 2018 of jouw inzending gewonnen heeft.

 • Welkom thuis voor huurders Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen 02 mei 2018

  Vanaf 1 mei biedt Wonen Limburg de huurders van een aantal woongebouwen in Maastricht, Heerlen en Sittard-Geleen een ‘Welkom thuis’ bij Wonen Limburg. We breiden ons bezit hiermee uit met in totaal 186 appartementen. Daarnaast wisselt ook de bouwgrond in het Aldenhofpark in Hoensbroek van eigenaar.

 • Samenwerkingsovereenkomst Huurdersraad Wonen Limburg geactualiseerd 30 april 2018

  De hoofdlijnen van de samenwerking met de Huurdersraad Wonen Limburg, huurdersorganisaties en bewonerscommissies liggen vast in een overeenkomst.

 • Informatie over de huurverhoging 30 april 2018

  Een keer per jaar mogen alle woningcorporaties in Nederland de huren van hun huizen verhogen.

 • Jaarverslag 2017: naar het beste van twee werelden 03 mei 2018

  Ons jaarverslag 2017 is uit. Het jaar 2017 stond voor ons vooral in het teken van het vernieuwen van onze strategische koers en de juridische splitsing van onze activiteiten in de sociale verhuur en de vrije sectorhuur. Voor ons de beste manier om zowel de meest kwetsbare bewoners als de middeninkomens die net tussen wal en schip vallen te kunnen voorzien van betaalbare huisvesting.

 • KWH-Huurlabel Wonen Limburg verlengd 24 april 2018

  Het kwaliteitscentrum voor woningcorporaties (KWH) heeft de waardering van huurders voor de dienstverlening van Wonen Limburg onderzocht. Dit keurmerk staat garant voor een goede dienstverlening en is gebaseerd op onderwerpen die huurders belangrijk vinden.

Uitgelicht

Zoeken