Ik zoek

Als u op zoek bent naar een geschikte woning bent u bij Wonen Limburg aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod aan betaalbare woningen. In alle soorten en maten en in allerlei buurten.

Online woningaanbod

Wonen Limburg bezit ruim 26.000 huurwoningen in Limburg en Zuidoost-Brabant. Onze vrijkomende woningen bieden we aan via www.thuisinlimburg.nl. Thuis in Limburg is een initiatief van verschillende Limburgse woningcorporaties. Om in aanmerking te komen voor een woning, moet u ingeschreven staan als woningzoekende. U kunt zich gratis inschrijven op deze site en op zoek gaan naar de woning die bij u past. Reageren op het woningaanbod van verschillende woningcorporaties in Limburg via www.thuisinlimburg.nl. Ook als u alleen op zoek bent naar een parkeerplaats of garage kunt u op deze website terecht. Als u wilt weten wat de gemiddelde wachttijd is, dan vindt u deze informatie ook op deze website. Meer weten hoe het inschrijven en vinden van een huurhuis werkt vindt u terug in de brochure van Thuis in Limburg. Deze is er in het Nederlands, Pools, Engels en Duits
Komt u er niet uit of heeft u geen computer? Loop gerust binnen bij onze buurtwinkel. U kunt gebruik maken van de computer die daar staat. Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen.

One-stop housing site

Looking for housing? You'll find the largest selection of housing in Limburg on the website www.thuisinlimburg.nl. Thuis in Limburg (At Home in Limburg) is an initiative of various housing associations in Limburg. On this website they offer their rented and owner-occupied housing in Limburg and part of Southeast Brabant. You can register fee of charge on the website as a housing seeker and respond immediately to housing accommodations as they become available.
What else can you find on the site? www.thuisinlimburg.nl also contains regional information, new housing projects and detailed rules and guidelines.

Urgentie

Woningzoekenden kunnen op basis van een medische indicatie of op basis van herstructurering voorrang krijgen bij de woningtoewijzing. Dit geldt alleen voor de woningen in het Aanbodmodel via Thuis in Limburg. U krijgt dus geen voorrang binnen het optiemodel en ook bij loting en direct te huur gaan urgenten niet voor.

Zoekt u tijdelijke huisvesting, dan is Thuis Tijdelijk misschien iets voor u. Diverse aanbieders van huurwoningen in Limburg plaatsen op www.thuistijdelijk.nl hun aanbod.

 

Maak hieronder een keuze in het menu.

 

 

Zoeken