Een koopwoning bij Wonen Limburg?

Ingrid Bekker

Wonen Limburg biedt haar hele woningaanbod online aan. Wilt u een huurwoning kopen? Dan ziet u op www.koop-en-woon.nl al onze woningen die wij te koop aanbieden.

Wonen Limburg koopwoningen via www.koop-en-woon.nl

Daarnaast is er de website van Thuis in Limburg, www.thuisinlimburg.nl. Hier kunt u ook terecht als u op zoek bent naar een koopwoning. Deze website is een samenwerking van acht woningcorporaties in Limburg.

Eerlijke woningen voor een eerlijke prijs

'Je eigen thuis, dat is de plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Waar je op jouw manier geniet van alles wat een huis te bieden heeft. Lekker koken, de tuin in of op de bank met een boek of iets op tv'. Wonen Limburg gunt iedereen zijn eigen plek. Maar dat is met de huidige ontwikkelingen gemakkelijker gezegd dan gedaan. Banken zijn zuinig en in de koopmarkt zit nauwelijks doorstroming. Veel mensen blijven zitten waar ze zitten.

Een koopwoning voor iedere woonwens

Ons antwoord is eenvoudig: we hebben als woningcorporatie een groot aanbod woningen in het lagere prijssegment. Die zijn te huur, maar voor een deel ook te koop. Daarmee is kopen voor iedereen bereikbaar. Onze koopwoningen zijn eerlijk, zowel de prijs als de kwaliteit. De buitenkant hebben wij altijd professioneel onderhouden. De binnenkant leveren we in 3 varianten op: van instapklaar tot kluswoning. Dat doen we omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft. Wonen Limburg heef een koopwoning voor ieder budget en iedere woonwens: www.koop-en-woon.nl.

Starterslening

De Starterslening is een flexibele lening die wordt verstrekt door verschillende gemeenten. Met deze lening wordt het voor een starter gemakkelijker om een woning te financieren. De Starterslening is niet in het hele land vrij beschikbaar. Een gemeente kan ervoor kiezen om de Starterslening beschikbaar te stellen. De gemeente bepaalt ook de doelgroep en het woningsegment. Op www.svn.nl staat een overzicht van alle deelnemende gemeenten.

Zoeken op thuisinlimburg.nl

U kunt op de website van Thuis in Limburg, www.thuisinlimburg.nl, op verschillende manieren zoeken. Kies als u op zoek bent naar een koopwoning voor het koopmodel. Via die optie kunt u gemakkelijk zoeken naar een geschikte woning in ons bestand. U hoeft zich hiervoor overigens niet als woningzoekende in te schrijven bij Thuis in Limburg.

Uw eigen huurwoning kopen

Als u al een woning van Wonen Limburg huurt, is het soms mogelijk uw woning te kopen. Voor meer informatie over deze optie kunt u terecht bij ons Team Verkoop per e-mail verkoop@wonenlimburg.nl of via telefoonnummer 088 - 3850800.

Zoeken