Participatie

Uw mening doet ertoe! Wonen Limburg werkt graag samen met u aan plezierig wonen. We vinden uw mening belangrijk. Denkt u met ons mee? Dat kan op allerlei manieren. Er is er altijd een manier die bij u past.

 • Hoor graag van je!

  15 februari 2021

  website Plaatje Hoor graag van je (002) Huur je bij Wonen Limburg? Dan We hebben wat vragen aan jou. Betrekken we bewoners genoeg bij wat we doen? Luisteren we wel écht? Wij willen bewoners graag nog beter leren kennen. En weten wat er speelt. En hun mening horen. Omdat we denken dat we dan het beste voor iedereen bereiken. Maar hoe denk jij daar eigenlijk over? Vertel het ons.

 • Uw mening doet ertoe!

  participatie Mogelijkheden om met ons mee te praten, mee te denken en mee te doen. Samen doen we het beter en zorgen we voor een betere samenleving.

 • Vrijwilligersorganisaties adviseren over onze bouwplannen

  Wij vinden het belangrijk dat de woningen die we bouwen aansluiten bij de wensen van de toekomstige huurders. De huurders zijn in het begin van een project vaak nog niet bekend. Daarom laten we onze projecten onafhankelijk toetsen.

 • Bewoners maken het verschil: 4 voorbeelden waarover huurders zélf meebeslissen

  Als we het hebben over ‘het beleid’ van Wonen Limburg, dan klinkt dat misschien ingewikkeld en ver weg. Maar eigenlijk gaat het er gewoon om welke dingen we doen. En hoe we ze doen. Zaken als: hoe hoog wordt de huurverhoging volgend jaar? Wat zit er allemaal in het abonnement huurdersonderhoud? En het mooie is: daar kunt u zélf over meebeslissen! Ter inspiratie 4 voorbeelden waarbij huurders het verschil maakten.

 • Zelfbeheer - Samen met uw buren de handen uit de mouwen steken

  12 maart 2018

  Heeft u groene vingers en bent u vaak in de tuin te vinden? Houdt u van schoon en vindt u het niet erg om af en toe ook iets te doen. Of denkt u dat er op andere wijze schoongemaakt kan worden? Bekijk dan eens de mogelijkheden van zelfbeheer.

Uitgelicht

Zoeken