Uw mening doet ertoe!

Ingrid Bekker

Mogelijkheden om met ons mee te praten, mee te denken en mee te doen. Samen doen we het beter en zorgen we voor een betere samenleving.

Wonen Limburg werkt graag samen met u aan plezierig. We vinden uw inbreng belangrijk. Denkt u met ons mee? Dat kan op allerlei manieren. Er is altijd een manier die bij u past.

Enquêtes dienstverlening

Wij vinden de mening van onze huurders belangrijk. We sturen enquêtes om na te gaan hoe onze huurders onze dienstverlening ervaren. Dit doen we bij het betrekken van een nieuwe woning, bij het verlaten van een woning, bij uitgevoerde reparatieverzoeken en bij planmatig onderhoud.

KWH-label

Zijn wij goed bereikbaar? Hoe vriendelijk zijn onze medewerkers? Klopt de informatie die wij geven? Het KWH-label geeft antwoord op deze vragen door te toetsen op heldere kwaliteitseisen. Wij danken onze huurders voor het invullen van de enquête. Door uw mening te geven, kunnen we onze dienstverlening steeds meer verbeteren. Al onze buurtwinkels hebben dit label.

Huurdersraad  / huurdersorganisaties / bewonerscommissies

Deze organisaties komen op voor de belangen van verenigde huurders op allerlei niveaus, bijvoorbeeld voor een woongebouw of een hele regio. Ook u kunt hierin participeren! Lees meer over huurdersbelangen.

Contactmogelijkheden: mailen/website/Facebook/Twitter/WAT

We bieden verschillende contactmogelijkheden. U kunt mailen naar post@wonenlimburg.nl of reageren via 'Ik denk graag mee' in Mijn Wonen Limburg of op Facebook. Twitteren kan naar @wonenlimburg of bellen met het WoonAdviesTeam. Wij horen graag wat u te vertellen heeft!
En als u bij ons langs komt in een van onze buurtwinkels of het Wonen Limburg Huis, zetten we voor u een vers kopje koffie!

Wonen Limburg Lab

Het Wonen Limburg Lab is een rondetafelgesprek waarin we 1 actueel thema bespreken. Bijvoorbeeld een onderwerp waarover onze medewerkers veel vragen krijgen, waarop ze niet direct een antwoord hebben. Of een maatschappelijke trend, die in de toekomst gevolgen heeft voor het werk van de woningcorporatie. De bedoeling is dat het gesprek een concreet antwoord of idee oplevert, dat we vervolgens verder uitwerken. We hebben al Wonen Limburg Labs achter de rug over Samen wonen, Samen zorgen en Huren zonder inkomen.
Meedoen of heb je een onderwerp voor het Wonen Limburg Lab? Neem contact op met ons WoonAdviesTeam via telefoonnummer 088 - 3850800. Of mail naar meedenken@wonenlimburg.nl.

Klankbordgroepen energieprojecten

Voor onze projecten op het gebied van energie kunt u deelnemen aan een klankbordgroep van het betreffende project. Zo volgt u de ontwikkelingen op de voet en bent u actief betrokken bij de energieprojecten.

Klankbordgroepen renovatieprojecten

Renovatie van uw woning, dat is best ingrijpend. Daar wilt u over meepraten. Dat snappen we en daarom zijn er ook voor renovatieprojecten klankbordgroepen. Wanneer u hieraan deelneemt, kunt u zelf bijdragen aan een prettig verlopend project.

 

 

 

 

Zoeken