Netwerkpartners

Marian Gielen

Vanaf 1 januari 2023 hebben we het beheer en onderhoud van onze huizen en overig vastgoed anders vormgegeven en ingericht. Deze zijn ondergebracht bij netwerkpartners. De nieuwe contracten voor de algemene onderhoudsportefeuille zijn ingegaan vanaf januari 2023 en hebben een looptijd van 7 jaar.

Nieuwe manier van samenwerken
We gaan op een andere manier samenwerken met onze partners in de onderhoudsmarkt. In plaats van uitvragen wat wij nodig hebben heeft de netwerkpartner de rol om te bepalen wat er nodig is om onze huizen en overig vastgoed in stand te houden en te verbeteren. Wij zijn dan ook onderhoudscontracten met prestatie-eisen met onze netwerkpartners aangegaan. 
 
Drie aandachtsgebieden
De contracten vallen uiteen in drie zogenaamde werkpakketten:
bouwkundige schil en algemene ruimte
installaties
bij de bewoner binnen 
 
Deze netwerkpartners zorgen vanaf 2023 voor het onderhouden en verbeteren van onze huizen en overig vastgoed als het gaat om de binnen- en buitenkant van de woning en ook voor de algemene ruimten:
 
Buurtwinkel / plaats Netwerkpartner
Venray Gilde Limburg*
Panningen en Horst Van der Meijs
Roermond en Weert Limburg Integraal**
Parkstad Coen Hagedoorn Bouwgroep
Sittard en Maastricht Smeets Groep
*Gilde Limburg is een samenwerkingsverband van Manders Totaal, Raedts, Brinkman, Janssen de Jong OnderhoudPlus, Driessens en Gebr. Janssen. 
** Limburg Integraal is een samenwerkingsverband van Maasveste Berben Bouw, Jac Ruijters (schilder en onderhoud) en Cuypers-Pex. 
 
Netwerkpartners Feenstra en Kemkens onderhouden en verbeteren de technische installaties. 
 
Samenwerkingscontracten tekenden we op 11 oktober 2022
 
 
 

Uitgelicht

Zoeken