Een huurwoning

Als u op zoek bent naar een geschikte woning bent u bij Wonen Limburg aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod aan betaalbare woningen. In alle soorten en maten en in allerlei buurten. Het is belangrijk dat u ingeschreven staat als woningzoekende bij Thuis in Limburg (www.thuisinlimburg.nl). Hoe u dat doet en meer over het aanbod, leest u hieronder.

 • Een woning zoeken en huren

  U zoekt een huurwoning of u heeft bij ons uw nieuwe droomhuis gevonden. Leuk én spannend. Het betekent ook dat u een aantal zaken moet regelen. Daar helpen we u bij.

 • Huurtoeslag en de inkomensgrens

  Maar liefst 1 op de 3 hurende huishoudens heeft recht op huurtoeslag. Als u teveel huur betaalt in verhouding tot uw inkomen, heeft ook ú misschien recht op huurtoeslag.

 • Ons totale woningbezit

  Bent u benieuwd waar onze 26.000 huurwoningen liggen en welk type woningen wij in ons bezit hebben?

 • Uw huurwoning ruilen?

  Dit is mogelijk met de huurwoning die u huurt bij Wonen Limburg. Degene met wie u ruilt mag in Friesland, Zeeland of waar ook in Nederland wonen.

 • Nieuwe woning en dan?

  Er breekt een spannende tijd aan. U mag uw huis inrichten en er uw eigen persoonlijke plekje van maken. Daarnaast zullen er ook allerlei zaken geregeld moeten worden. Met deze brochure helpen u hierbij graag op weg met een handige checklist.

Zoeken