Inspiratie

  • Bij Stichting Level Inn kunnen jongeren zichzelf zijn 28 september 2022

    foto christiaan met logo website Een Welkom Thuisgevoel. Dat krijgt je zodra je bij Christiaan Engels, bewoner van Wonen Limburg, het kantoor aan het Schoutenstraatje in Venray binnenstapt. Het is er opgeruimd, gezellig ingericht en het ruikt er lekker fris. De droom van deze energieke man met autisme is uitgekomen; hij heeft een eigen ruimte waar hij jongeren die moeite hebben met het vinden van hun plek in de maatschappij helpt in hun talentontwikkeling; Stichting Level Inn.

  • “Ik heb mijn kantoor in de woonkamer, zodat ik wel iedere avond mijn vrouw zie” 26 juli 2022

    foto piet met logo website Een interview met Piet Wolters, een verenigingsman in hart en nieren. Al meer dan 50 jaar zet hij zich in voor verenigingen in Montfort. Dat is belangrijk, want zo blijft het fijn leven en wonen in het dorp. Het geeft Piet een gelukkig gevoel om iets voor een ander te betekenen.

  • Verhalenfestival

    verhalenfestival ligggend Op zaterdag 7 oktober organiseren wij het Verhalenfestival in ons Wonen Limburg Huis. Daar geven we podium aan het delen van verhalen. Om elkaar beter te begrijpen. Om geïnspireerd te raken. En om de veelkleurigheid van ons allemaal te vieren. Jij komt toch ook? Kijk snel verder!

Uitgelicht

Zoeken