Duurzaamheidsloket voor Weert

esther

Vanaf donderdag 6 juni is het gezamenlijke duurzaamheidsloket van de gemeente Weert, Wonen Limburg en Weert Energie open. Deze drie partijen zijn een samenwerking aangegaan om huurders en woningeigenaren te informeren over de energietransitie. Eén van de initiatieven van deze samenwerking is een duurzaamheidsloket. Hier kunnen inwoners van Weert terecht met hun vragen over o.a. energiebesparing en duurzame energieopwekking bij hun eigen (huur)woning.

energiecoach

Het duurzaamheidsloket wordt bemenst door energiecoaches van Wonen Limburg en Weert Energie en is vóór de zomervakantie geopend op de donderdagen 6 juni, 20 juni en 4 juli van 16.00 – 18.00 uur.

We staan aan de vooravond van een grote verandering. De energietransitie raakt ons allemaal. De gemeente Weert wil in 2040 energieneutraal zijn. Woningen zijn verantwoordelijk voor 1/3 deel van de totale energiebehoefte in Weert. De inzet van de inwoners van Weert is nodig voor een succesvolle transitie. Vandaar dat de drie partners nu een duurzaamheidsloket openen.

Waar?
Het duurzaamheidsloket is gehuisvest in de Buurtwinkel van Wonen Limburg, Wilhelminasingel 175a in Weert. Hebt u vragen, aarzel niet en bezoek het duurzaamheidsloket!

Uitgelicht

Zoeken