Nieuwsberichten

 • Wonen Limburg Accent koopt 19 appartementen in hartje Roermond 02 december 2019

  Vanaf 28 november bieden we de huurders van 19 appartementen en parkeerplaatsen Reyershof in de binnenstad van Roermond een ‘Welkom thuis’ bij Wonen Limburg Accent.

 • Slimme verticale regentuin voor woongebouw Noordsingel in Horst 21 november 2019

  Zware wateroverlast door piekbuien. Dankzij de klimaatverandering komt dit de laatste jaren steeds vaker voor in Nederland. Een groene verticale waterbuffer kan overlast voorkomen en tegelijkertijd het waardevolle regenwater opvangen. Bewoners van een woongebouw aan de Noordsingel in Horst aan de Maas gaan het binnenkort ervaren. Wonen Limburg heeft samen met de gemeente Horst aan de Maas en bedenkers Twan van Hagen en Ruud Derks de handen ineen geslagen en realiseren er als pilot een slimme verticale regentuin. Een primeur in Nederland!

 • Staatssecretaris Blokhuis tijdens bezoek Venray: “Opzet Schuttersveld is bijna utopisch” 19 november 2019

  Op maandag 18 november bracht Staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) een bezoek aan Blitterswijck en Venray waar hij onder leiding van Wonen Limburg een aantal projecten bezocht en in gesprek ging met samenwerkingspartners en huurders.

 • Verhalenfestival 06 november 2019

  Op zaterdag 12 oktober organiseren we het Verhalenfestival. Je bent tussen 11.00 en 16.00 uur van harte welkom in ons Wonen Limburg Huis in Roermond.

Uitgelicht

Zoeken