Nieuwsberichten

 • Start sloop oud HTS schoolgebouw in Heerlen 25 juni 2020

  Op woensdag 24 juni is de sloop gestart van de betonnen constructie van de voormalige HTS aan de Dr. Jaegersstraat. Op de contouren van het markante schoolgebouw bouwt woningcorporatie Wonen Limburg in totaal 13 betaalbare, energiezuinige conceptwoningen. Deze kwalitatief zeer hoogwaardige woningen worden in een zeer korte bouwtijd gerealiseerd en vormen een mooie aanvulling in deze woonwijk.

 • Welkom terug in onze buurtwinkels, op afspraak 23 juni 2020

  Vanaf dinsdag 2 juni bent u weer van harte welkom op onze buurtwinkels. We vinden het fijn om u weer te mogen begroeten. We houden ons natuurlijk aan de 1,5 meter afstandsregel. Daarom is een bezoek alleen mogelijk op afspraak tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 14.00 en 17.00 uur. En met maximaal twee personen per huishouden. Bel voor het maken van een afspraak met ons WoonAdviesTeam: 088-385 0800.

 • Veel geld van huurders gaat naar Belastingdienst 18 juni 2020

  De verhuurderheffing staat op bijna tien miljard! De verhuurderheffing geldt sinds 2013 voor alle verhuurders met meer dan vijftig huurwoningen in de gereguleerde sector. Geld dat niet naar de huurder gaat, maar naar de schatkist.

 • KWH Huurlabel behouden 05 augustus 2019

  De waardering voor onze dienstverlening wordt maandelijks onderzocht door KWH (Kwaliteit Woondiensten Huursector). Dit keurmerk staat garant voor een goede dienstverlening en is gebaseerd op onderwerpen die huurders belangrijk vinden. Maandelijks sturen zij hiervoor vragenlijsten naar onze huurders om te vragen hoe de dienstverlening loopt.

Uitgelicht

Zoeken