Nieuwsberichten

 • Feestelijke opening verbouwing Vincent Depaul in Panningen 06 juni 2024

  Op woensdag 6 juni werd de afronding van de verbouwing van ‘gebouw 94’ van zorgcentrum Vincent Depaul in Panningen op een feestelijke manier gevierd. Onder toeziend oog van Sylvia Meulensteen, bestuurder zorgcentrum Vincent Depaul, Ger Peeters, bestuursvoorzitter Wonen Limburg en genodigden, bewoners en medewerkers, knipten burgemeester Wilma Delissen van de gemeente Peel en Maas en één van de Lazaristen een lintje door dat de officiële opening symboliseerde.

 • Partnerschap Wonen Limburg en Ad Hoc is nu officieel 04 juni 2024

  We zijn op zoek geweest naar een partij die voor ons het leegstandbeheer optimaal kan organiseren. Vooral voor een aantal herstructureringsprojecten in Limburg. Die partij hebben we gevonden in Ad Hoc en de opdracht is aan hen gegund. Op donderdag 30 mei werd hiervoor de overeenkomst getekend.

 • Jaarverslag 2023: navigeren door een perfecte storm 16 mei 2024

  2023 was een jaar waarin we regelmatig het gevoel hadden dat er om ons heen een perfecte storm gaande is. Veel problemen stapelen zich op juist in de wijken en dorpen waar Wonen Limburg als sociale huisvester actief is. Onze bewoners hebben te maken met maatschappelijke uitdagingen, slechte gezondheid, financiële problemen en achterstanden. Huurverlagingen, huurbevriezing en energieplafonds hebben veel mensen wat verlichting gegeven.

  Laten we met elkaar de schouders eronder blijven zetten. Zodat we samen werken aan een goede toekomst van de Limburgse wijken en dorpen.

Uitgelicht

Zoeken