Nieuwsberichten

 • Mooie score in benchmark woningcorporaties 26 november 2021

  Ieder jaar vindt er een benchmark plaats waarin 258 woningcorporaties op een aantal onderwerpen met elkaar worden vergeleken.

 • Welkom in onze buurtwinkels, maar wel op afspraak 17 november 2021

  U bent van harte welkom op onze buurtwinkels. We vinden het fijn om u te begroeten. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de 1,5 meter afstandsregel. Daarom is een bezoek vanaf dinsdag 16 november alleen mogelijk op afspraak. En met maximaal twee personen per huishouden. Bel voor het maken van een afspraak met ons WoonAdviesTeam: 088-385 0800. U kunt een tijd laten inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

 • Huurders denken mee met toekomstplan Wonen Limburg 09 november 2021

  "Waar gaan we de komende jaren aandacht aan besteden?" en "Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we zoveel mogelijk mensen een thuis bieden?" zijn vragen die terugkomen in het vierjaarlijkse toekomstplan van Wonen Limburg. Hierin is de visie van huurders voor ons van groot belang.

 • Nieuwbouwplannen in Nederweert 09 december 2020

  Met de gemeente Nederweert hebben we overeenstemming bereikt over een bouwplan voor 10 nieuwbouwwoningen in het plan Hoebenakker te Nederweert. De woningen komen te liggen aan de Tinnegieter op twee bouwterreinen. Momenteel liggen die nog braak. We verwachten eind 2021 te kunnen gaan starten met het bouwen van deze 10 huurhuizen.

Uitgelicht

Zoeken