Nieuwsberichten

 • Welkom thuis voor huurders Geleen 25 maart 2019

  Vanaf 1 april bieden we de huurders van het appartementengebouw aan de Dr. Nolenshof in Geleen een ‘Welkom thuis’ bij Wonen Limburg Accent. We breiden ons bezit hiermee uit met in 33 woningen.

 • Start nieuwbouw 6 woningen Berg aan de Maas 18 maart 2019

  Op donderdag 14 maart is het officiële startsein gegeven voor de nieuwbouw van zes duurzame, energiezuinige woningen in Berg aan de Maas. Bouwbedrijf Van Wijnen Zuid realiseert deze in opdracht van woningcorporatie Wonen Limburg. In de loop van 2020 verhuizen de zes Sinti gezinnen van hun tijdelijke woning naar de nieuwe woningen op hun oude, vertrouwde locatie aan de Stegerweg.

 • Sleutel voor bewoners nieuwbouw Zuidsingel in Venray 18 maart 2019

  Een gezamenlijk ontbijt was het startsein voor het Welkom Thuis heten van de bewoners van de nieuwe woningen aan de Zuidsingel in Venray. In opdracht van woningcorporatie Wonen Limburg heeft bouwbedrijf Van Wijnen Zuid deze gerealiseerd. De eerste vijf bewoners ontvingen de sleutel van hun nieuwe thuis in gezelschap van bestuurder Ger Peeters van Wonen Limburg, Martijn van de Putten, wethouder van de gemeente Venray en gedeputeerde van de Provincie Limburg Hans Teunissen. De bewoners van de overige woningen en appartementen kunnen de komende weken verhuizen naar hun nieuwe thuis.

 • Verdien een VVV Cadeaubon van € 25,- door tijdig uw huur op te zeggen 25 februari 2019

  Bent u van plan om te gaan verhuizen en wilt u dus uw huur opzeggen? Doe dit dan minimaal twee maanden van tevoren en verdien een VVV Cadeaubon ter waarde van € 25,-.

Uitgelicht

Zoeken