Nieuwsberichten

 • Kantoor gesloten op 19 en 20 september 16 september 2019

  Op donderdag 19 en vrijdag 20 september werken wij met alle collega’s samen aan onze organisatie, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn. Daarom zijn dan al onze buurtwinkels en het Wonen Limburg Huis gesloten.

 • Nieuwe mijlpaal voor Stichting Wonen Ell 27 augustus 2019

  Maandag 26 augustus was er een nieuwe mijlpaal voor Stichting Wonen Ell. Voorzitter Jan Custers tekende samen met Ger Peeters, bestuurder van Wonen Limburg, de exploitatieovereenkomst tussen de twee partijen. Hiermee is weer een stap gezet in het traject om het voormalige gemeenschapshuis Ellenhof om te bouwen tot appartementen.

 • KWH Huurlabel behouden 05 augustus 2019

  De waardering voor onze dienstverlening wordt maandelijks onderzocht door KWH (Kwaliteit Woondiensten Huursector). Dit keurmerk staat garant voor een goede dienstverlening en is gebaseerd op onderwerpen die huurders belangrijk vinden. Maandelijks sturen zij hiervoor vragenlijsten naar onze huurders om te vragen hoe de dienstverlening loopt.

 • Nieuw verhuurplatform Wonen Limburg Accent live 11 juli 2019

  De focus van Wonen Limburg ligt op het sociale huursegment. Wij vinden het echter ook belangrijk dat mensen die niet in aanmerking komen voor een sociale huurwoning, maar ook niet kunnen of willen kopen, toch betaalbaar kunnen wonen.

Uitgelicht

Zoeken