Nieuwsberichten

 • Sleuteloverdracht het Gasthuis 01 april 2021

  Na een grondige verbouwing van het voormalig klooster aan de Gasthuisstraat heeft Wonen Limburg, eigenaar van het pand, woensdag 31 maart de sleutel overgedragen aan de gemeente Heerlen. De gemeente huurt het pand en geeft het in gebruik aan het Leger des Heils voor de opvang van dak- en thuislozen.

 • Nep e-mail en sms over de verlenging van uw inschrijving Thuis in Limburg 25 maart 2021

  Er worden sinds kort e-mail en sms berichten verzonden door een onbekende partij waarin u ten onrechte wordt gevraagd om uw inschrijving te verlengen en hiervoor geld te betalen. Volgens de valse berichten kunt u de betaling doen door op de link in de tekst te klikken. Wij adviseren u dringend om niet op de link te klikken en de afzender van het bericht te blokkeren en/of op de zwarte lijst te zetten!

 • Nieuwbouwplannen in Nederweert 09 december 2020

  Met de gemeente Nederweert hebben we overeenstemming bereikt over een bouwplan voor 10 nieuwbouwwoningen in het plan Hoebenakker te Nederweert. De woningen komen te liggen aan de Tinnegieter op twee bouwterreinen. Momenteel liggen die nog braak. We verwachten eind 2021 te kunnen gaan starten met het bouwen van deze 10 huurhuizen.

 • Tien nieuwe woningen in Vlodrop 09 december 2020

  Op 8 december hebben we met de gemeente Roerdalen een intentieovereenkomst gesloten over de bouw van tien huurwoningen in de wijk Holsterveld in Vlodrop. De komende maanden werken we de plannen verder uit.

Uitgelicht

Zoeken