Huurdersabonnement

Administrator

Wonen Limburg biedt u voor een klein vast bedrag per maand een Huurdersabonnement aan. Dan doen wij allerlei kleine werkzaamheden aan uw woning, zoals het schoonmaken van de dakgoot

Onderhoud niet zelf doen? Huurdersabonnement!

Wij begrijpen dat sommige reparaties niet makkelijk zelf te doen zijn. Denk bijvoorbeeld aan het vegen van de schoorsteen of het schoonmaken van de dakgoot. U kunt die zorg ook aan ons overlaten door bij ons een Huurdersabonnement af te sluiten. Wij nemen u dan voor een klein, vast bedrag per maand verschillende kleine werkzaamheden uit handen die niet door schuld of nalatigheid zijn ontstaan. U hoeft uw reparatieverzoeken alleen nog maar aan ons door te geven.

Bent u al huurder? Dan betaalt u eenmalig een bedrag aan entreegeld. Nieuwe huurders kunnen binnen drie maanden zonder extra kosten een abonnement afsluiten. Neem voor meer informatie contact op met ons WoonAdviesTeam via telefoonnummer 088 - 3850800. U kunt ook direct abonnee worden door het aanmeldingsformulier te downloaden en aan ons op te sturen. Of het online formulier invullen en aan ons verzenden.

Meer informatie over het Huurdersabonnement leest u in deze folder.

Voorwaarden Huurdersabonnement

Voor uw lidmaatschap van het Huurdersabonnement gelden de volgende voorwaarden:

  • u kunt het lidmaatschap op elk gewenst moment laten ingaan;
  • bij beëindiging van de huurovereenkomst eindigt uw lidmaatschap automatisch;
  • u kunt uw lidmaatschap ook tussentijds opzeggen. Dat kan iedere dag van de maand. Houdt u daarbij wel rekening met de opzegtermijn van een maand;
  • u moet minimaal 1 jaar lang lid blijven.

Zelf geklust? Wij repareren

Ook als u bijvoorbeeld zelf nieuw sanitair of een nieuwe keuken heeft aangebracht, voeren wij hieraan reparaties uit. Deze klussen moeten dan wel onder het Huurdersabonnement vallen. Wij betalen in dat geval de loonkosten en de materialen die wij standaard gebruiken. Hebben we materialen nodig die niet standaard zijn, dan zijn de extra kosten voor uw rekening. We gaan er hierbij van uit dat de te repareren gebreken niet door schuld of nalatigheid zijn ontstaan.

Zoeken