Besparen met de VoorzieningenWijzer

Marian Gielen

Zorgverzekering, energiekosten, wel of geen toeslagen... Best lastige dingen. Dat ze geld kosten, is zeker. Maar soms betaalt u te veel. Of blijkt dat u tóch wel die ene toeslag kunt krijgen. De VoorzieningenWijzer helpt u hiermee.

Hoe?
De VoorzieningenWijzer helpt u maximaal gebruik te maken van al die kansen. De VoorzieningenWijzer maakt het u makkelijk om snel gemiddeld € 500,- per jaar te besparen. Een plaatselijke medewerker van De VoorzieningenWijzer bezoekt u thuis en bespreekt aan de hand van uw persoonlijke gegevens en omstandigheden uw mogelijkheden. Soms is er niets te besparen, maar dan weet u wel dat u uw zaakjes goed geregeld heeft.

Overal?
Nog niet alle Limburgse gemeenten doen mee met De VoorzieningenWijzer. Op dit moment is De VoorzieningenWijzer beschikbaar in de gemeenten Bergen, Nederweert, Weert, Roerdalen, Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Voerendaal, Landgraaf, Kerkrade en Simpelveld.

Aanmelden
Wilt u meer weten? Kijk dan op www.Datgeldtvoormij.nl. Daar kunt u zich aanmelden voor een gratis adviesgesprek. Of bel met ons WoonAdviesTeam op telefoonnummer 088-3850800 voor een afspraak.

Uitgelicht

Zoeken