Meer dan genoeg ruimte voor ons gezin

Administrator

Yvonne Vaessen en haar man woonden in een klein appartementje in Maasbree. Ze zochten al jaren naar grotere woonruimte. Net toen Yvonne zwanger was, deed zich een unieke kans voor: een nieuwe ruime woning in hun geliefde dorp.

Precies onze smaak

Yvonne en haar man trokken in mei met hun inmiddels drie maanden oude dochtertje in het huis. Maar voor het zover was moesten ze keuzes maken. Ze konden meebeslissen over bijvoorbeeld de plaats van de keuken, de tegels en de kleur van de deur. Wonen Limburg kwam alles aan huis uitleggen en laten zien. “Het is maar goed dat mijn man en ik snelle beslissers zijn en dat we ongeveer dezelfde smaak hebben. Anders was dat kiezen nog een hele klus geworden”, aldus Yvonne.

Alles dichtbij

Het is inmiddels de woning van hun dromen. “Alles is dichtbij: scholen, winkels, allerlei speeltuintjes. En dat er hier veel jonge mensen wonen en er steeds weer nieuwe kindjes bijkomen, is erg leuk.” Voorlopig wil de familie Vaessen dan ook niet meer weg. Niet uit Maasbree en niet uit hun woning. En dat is zelfs niet nodig bij gezinsuitbreiding; het huis is voorlopig ruim genoeg.

Uitgelicht

Zoeken