Bovenstraat (42 appartementen), Borgharen

In februari 2023 zijn wij eigenaar geworden van deze bouwgrond. Op deze plek in Borgharen hebben we het plan om in totaal 42 appartementen te bouwen met een grote binnentuin als centraal middelpunt.

Bezoekadres:
Bovenstraat , Borgharen
Website:
http://
Google maps Bovenstraat (42 appartementen), Borgharen

locatie bouwgrond borgharen

Op deze mooie plek aan de Maas in Borgharen hebben we het plan om in totaal 42 zelfstandige appartementen te bouwen. De grond kochten we van zorgorganisatie Envida en we gaan dan ook in samenwerking met deze zorgaanbieder deze nieuwbouw realiseren zodat de bewoners zorg kunnen krijgen als ze dat nodig hebben. Hoe het er precies uit komt te zien weten we nu nog niet. We gaan dat samen met onder meer de omwonenden en Envida verder vorm geven. Zodra we daar mee gaan starten, informeren wij de omwonenden. 

 

Voorlopige planning

We verwachten in de loop van 2025 zover te zijn, dat we met het bouwen van deze appartementen kunnen gaan starten. In 2026 is het woongebouw de nieuwbouw klaar en kunnen de nieuwe bewoners hun intrek nemen.

 

Huurprijzen

De appartementen hebben een huurprijs in de sociale huurcategorie; dit betekent dat u afhankelijk van uw inkomen in aanmerking kunt komen voor huurtoeslag. U vraagt huurtoeslag aan bij de belastingdienst (www.belastingdienst.nl).

 

Bent u al ingeschreven als woningzoekende op Thuis in Limburg?

Om in aanmerking te komen voor een huurwoning is het belangrijk dat u als woningzoekende bent ingeschreven bij Thuis in Limburg. Inschrijven is gratis en heel eenvoudig. Het kost slechts enkele minuten van uw tijd. Inschrijven kan via deze link.  Tip: zorgt u dat uw zoekprofiel goed is ingesteld en is aangepast naar de actuele huurtoeslaggrens (voor 2024: € 879,66). Informatie hierover op de website van de belastingdienst. 

 

Uitgelicht

Zoeken